Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

NOVACERT: Νέοι Αγρότες 2021

Για ακόμα μια χρονιά η Novacert Ε.Π.Ε. στέκεται δίπλα στους νέους παραγωγούς έτοιμη να τους στηρίξει και να τους κατευθύνει ορθά στα μονοπάτια της επιτυχίας, σχεδιάζοντας βιώσιμες γεωργοοικονομικές μελέτες. Με πολυετή εμπειρία και επιτυχία σε προγράμματα Νέων Αγροτών η Novacert Ε.Π.Ε. αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων γεωργικών επενδύσεων και προγραμμάτων στην Ελλάδα προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και δημιουργώντας επιχειρηματίες γεωργούς.

Εάν λοιπόν είσαι από 18 έως 41 χρόνων και ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς, για πρώτη φορά, επαγγελματικά με τη Γεωργία, με ποσό ενίσχυσης εισόδου από 35.000 ευρώ έως και 40.000 ευρώ, τότε επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα, τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και την ορθή διαμόρφωση της Δήλωσης ΟΣΔΕ 2021, απαραίτητο δικαιολογητικό για την ένταξή σου στο Πρόγραμμα Νέων Γεωργών.

Επικοινωνία:
2333053200
6970073203
giannopoulou@novacert.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ