Quantcast

http://picasion.com/

Nέος διοικητής στην 1η Μεραρχία Πεζικού o Yποστράτηγος Δημήτρης Βουνίσιος

Αλλαγή ηγεσίας είχαμε στην 1η Μεραρχία Πεζικού που εδρεύει στη Βέροια. Ο Κωνσταντίνος Γούναρης αποχωρεί από την διοίκηση και την θέση αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βουνίσιος. Ο ανώτατος αξιωματικός που κατέχει τον βαθμό του υποστρατήγου, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 9 Μαρτίου. Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών και επιτελάρχης της ΙΜΠ. Ο κ. Βουνίσιος, υπήρξε στέλεχος των καταδρομών από την πρώτη στιγμή της καριέρας του. Υπηρέτησε μάλιστα ως διοικητής της Β΄ΜΚΔ στη Νάουσα.

2 σχόλια:

  1. Αυτά είναι τα κομάντα...Καλή σταδιοδρομία στρατηγέ! Με το κεφάλι ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξαίρετος. Τον είχα Υπολοχαγό, περίπου για 1 έτος, στο Τ/ΠΕΝ και στον 3ο Λ.ΑΛ. στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, στο Μάλεμε-Χανίων. Μάθαμε πάρα πολλά αντικείμενα Καταδρομών, μαζί του κι είναι απ' τους κορυφαίους Ολμιστές, στην Ελλάδα. Μ' έχει εκπαιδεύσει και στους όλμους 60 και 81 χιλιοστών. ΑΞΙΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ