Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

12 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Στα 2.301 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 41 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ 452 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 12 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 3.561.


Αναλυτικά τα κρούσματα εντοπίστηκαν:





Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.301, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 203.978 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 72 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.231 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 41, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.705 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 452 (69.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.403 ασθενείς. Οι εισαγωγές1 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 356 (ημερήσια μεταβολή -11.44%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 337 ασθενείς.

Hλικιακή κατανομή: Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 15 έως 103 έτη).

22 σχόλια:

  1. Oἱ παλαιοί, ὅταν ἔβλεπαν ἀπάτη στόν λογαριασμό, μεταφορικῶς ἢ κυριολεκτικῶς, ἔλεγαν· «τρεῖς (δραχμές) τό λάδι, τρεῖς τό ξύδι, ἕξη τό λαδόξυδο»! Οἰ ἐπιγιγνόμενοι, γιά νά 'ποῦν τό ἴδιο πρᾶγμα, θά λένε: «καταμέτρησι ΠΕΟΔΥ»._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακυκλώνεις όλο τα ίδια και τα ίδια. Κοίτα να φτιάξεις την ψυχή σου ψεκασμενε. Το παίζεις και δάσκαλος... κλόουν

      Διαγραφή
    2. Τα ίδια ανακυκλώνεται εσείς βασικά οι ψεκασμενοι ρουφιανοι απατεώνες καραντινακηδες

      Διαγραφή
  2. Ωωω 12 νεα "κρουσματα" απο τον αορατο εχθρο συνιστουν τρομερη πανδημια...
    Και απο το βαθυ κοκκινο πρεπει να περασουμε στο "βαθυ μαυρο"" η και καταμαυρο...!!!!
    Προτιμότερο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κράτα τη γνώμη σου και σου εύχομαι ολόψυχα μη σου τύχει,γιατί έχει πολύ πόνο και κλάμα.

      Διαγραφή
    2. Κράτα ἐσύ τήν γνώμη σου, διότι πραγματικά δέν ξέρεις τί σοῦ γίνεται.

      Καί εὔχομαι ὁλοψύχως νά μή σέ δολοφον... -ἔ, νά μή σέ διασωληνώσουν ἤθελα νά γράψω, πῶς μπερδεύτηκα ἔτσι! Νά μή σέ διασωληνώσουν «προληπτικῶς» βάσει πρωτοκόλλων τοῦ ΠΕΟΔΥ, γιατί θά εἶναι κρῖμα. Φυλάξου ἀπό αὐτά πού πρέπει νά φυλάγεσαι· ὄχι ἀπό τήν ἰωσοῦλα τοῦ κοροϊδοϊοῦ καθ' ἐαυτήν, ἀλλ' ἀπό τίς ναλμπάντικες, κομπογιαννίτικες «θεραπεῖες»._

      Διαγραφή
    3. Δημητράκη λυπαμε δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη,αλλά αυτή η ιωσουλα είναι 4-5 φορές πιο μεταδοτική από τη γριπουλα που "καθάρισε" περίπου 100.000.000 κόσμο το 1918-19. Η γνώμη μου αντίθετη από τη δική σου,αλλά να ξέρεις εύχομαι να έχεις δίκαιο, γιατί έχει πολύ πόνο και κλάμα και ήταν τυχαίο αυτό που γνώρισα.

      Διαγραφή
    4. Ολες οι μελέτες δείχνουν το αντίθετο απ ο,τι λες ΨΕΥΤΗ Ε ΨΕΥΤΗ
      Και συγκρίνεις 100 πριν με το τωρα;
      Παντα ο άνθρωπος ζούσε ζει κ θα ζει ατα μικρόβια βρε στουρνε .
      Που ειναι ρε τα στοιχεία για την φετινή εποχική γρίπη βρεεε;;τελείωσε ; Σταμάτησε ;
      Δεν ντρέπεστε ρε υποτακτικα τρολ;

      Διαγραφή
    5. Ένας έξυπνος , μορφωμένος και υπεράνω άνθρωπος,με γνώση του αντικειμένου χωρίς να χρησιμοποιεί για να επιβληθεί άσχημες εκφράσεις είσαι,δεν μπορώ να πω τίποτε ανώνυμε 3:31μμ,με "ταπωσες".

      Διαγραφή
    6. Τι είναι αυτά που λες ρε πιθηκομπαμπουίνε! Αμόρφωτες πιθηκομαϊμούδες του στυλ χατζηκαρνάβαλου, γιατί δεν μας παραθέτετε τα πτυχία ιατρικής που έχετε,για να βγάλουμε τον σκασμό το 80% του πλανήτη;Αλλά το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να γράφετε τις μπούρδες σας τρώγοντας τις μπανάνες με την φλούδα!!Πιθηκοουρακοτάγκοι της πλάκας!!!

      Διαγραφή
    7. https://m.tvxs.gr/mo/i/336243/f/news/eyropi-eop/aposyrei-partida-embolioy-tis-astrazeneca-i-aystria-meta-apo-thanato-gynaikas.html
      Ελα χωριατακια της φαπας και του 10€ου εσείς που είστε οι γιατροί πειτε μας εδω το συμβαίνει ρε τρολ πληρωμένα ;
      Αντε βρε υποτακτικα δίποδα εσείς οι ξύπνιοι που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα εκτός του να κάνετε επίθεση σε άλλους.
      Πόσα παίρνετε ρε γιούφτοι;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος7 Μαρτίου 2021 - 6:24 μ.μ.
      Πόσα παίρνεις τουλάχιστον βρε τσατσά πες μας.
      Το 80% του πλανήτη που λες είστε η μάζα η πλεμπα που σας ταΐζουν σανο ή είστε το πληρωμένο δουλικό τους.
      Ακου μαλακα εχω 3 περιπτώσεις δικων μου ατόμων που εργάζονται σε νοσοκομεία της β.ελλαδος και ολα είναι αδεια σαν την αχυροκεφάλα σου απο ασθενείς γενικώς και απο την ψευτο πανδημία αλλα και απο αλλα περιστατικά.
      Κατάλαβες τρακτεροκουδουνόβλαχε; ΑΔΕΙΑ.
      Αντε τραβα κανε το εμβολιο σαπουνόφουσκα που σου πλασάρουν πολυεθνικές και καλο ψόφο .

      Διαγραφή
    9. Που είναι οι στατιστικές για την εποχική γρίπη ;
      Ούτε ενα απο τα ιδιωτικά βοθροκαναλα δεν λεει λέξη ;
      Γιατί ;

      Διαγραφή
  3. Οι παλαιοί όταν έβλεπαν κάποιον γενικώς, έλεγαν<>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ COVID

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή συμπληρώνουν μια 11αδα και ένας αναπληρωματικός.
    Χορτοπιτα ψευτοπανδημιας made in νεα φαυλοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξυπνακιδες γιατί δεν γίνατε καθηγητές,ιατροί ή κάτι σπουδαίο; Άντε γιατί μας ζαλισατε.επειδη δεν έχουμε κρούσματα εδώ και θανάτους τι σημαίνει ότι δεν υπάρχει; Πρέπει να πεθάνει κάποιος δικός σας ώστε να πιστέψετε ή να αρρωστήσουν όλοι; λεγόμαστε άνθρωποι αλλά γίναμε χειρότεροι από ζώα.γτ τα ζώα όταν κάτι δεν πάει καλά το νιώθουν ενώ εσείς πρέπει να το πάθετε ώστε να δείτε την αλήθεια. Κάποιοι λεγεστε χριστιανοί αλλά συμπεριφέρεστε χειρότερα από τον άπιστο Θωμά ή και τον Ιούδα.που περιμένετε να συμβεί ώστε να πιστέψετε ότι υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανε ρε μια φούσκα ρε με το εμβόλιο σαπουναδας .
      Έχεις διαβάσει ρε μπουφε τι είναι το εμβόλιο ;
      Τι προκαλεί ;
      Ενα εμβολιο ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ
      12 Χ Ρ Ο Ν Ι Α ΡΕΕΕΕΕ ΜΠΟΥΦΕ Κ ΣΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ;
      ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΤΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΝΤΕΜΕΚ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΑΥΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;;
      ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΥΑΛΟΠΩΛΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Αν γινόμασταν ιατροί πάντως δεν θα ήμασταν σαν τον τσιορδα τον ηθοποιό. Θα τιμουσαμε τον όρκο του Ιπποκράτη και δεν θα κάναμε τα χατίρια των πολυεθνικών.
      Νταξ; ξηγηθηκαμε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 4:49μμ δεν μπορεί να γίνεις σαν τον Τσιοδρα, γιατρός μπορεί,τώρα αν θα τιμουσες τον όρκο του Ιπποκράτη εξαρτάται τι θα σου"ξηγιοτανε "οι φαρμακευτικές. Νταξ?

      Διαγραφή
  7. Ούτε το όνομά του δεν ξέρεις ρε μπούφε (και δεν είσαι ο μόνος)και τον κρίνεις. Με τα ΑΝ(γινόσουν ιατρός)δεν γα..σε κανείς. Ο άλλος ο μπαγλαμάς γράφει για παρενέργειες εμβολίων. Στον στρατό το 98 τουλάχιστον 20 άτομα αρρώστησαν από τα απλά εμβόλια και στον έναν άνοιξε τεράστια τρύπα στο μπράτσο και έτρεχε αίμα και πύον. Έφυγε και δεν τον ξαναείδαμε ποτέ!Άρα να αφορίσουμε-εξαφανίσουμε και τα κλασικά εμβόλια!Άντε πια,αμόρφωτοι γελωτοποιοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είστε και οι 2 οχι μονο πληρωμένοι αλλα και βλακες .
    Βλακες με ολη την σημασία της λεξης αρα και επικίνδυνοι.
    Ο βλακας σαν εσας τους 2 ειναι επικίνδυνοι.
    Δεν λέτε ούτε ενα επιχείρημα σε ο,τι σας αντιπαραθέτουν.
    Μου λες τώρα για το ονομα του ξεφτίλα του ηθοποιού που το παίζει γιατρός ;
    Μου λες βρε ββββλακα για τα εμβόλια του στρατού βρε ζώον που ειναι εμβόλια 60 ετών στην διάθεση του κοινού βρε τούβλο ;
    Μπορεί να πάθεις αλεργια κι απο κουλούρι κ αυτο τώρα που λες δημόσια βρε βββλακα ειναι επιχείρημα ;
    Τρανα καντο και καλο ψοφο λέμε αγράμματε χωριατη.
    Και τον Χατζηνικολάου ρε αμόρφωτα χωριάτικα δεν τον φτάνετε ουτε σε 100 αιώνες ανώνυμες πληρωμενες τσατσαδες και οι 2 σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ