Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Στέκι των Ψαράδων... στέκι σκουπιδιών

Πόσες φορές τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει για όλες αυτές τις... ρομαντικές ψυχές της Βέροιας. Που ειδικά την περίοδο της καραντίνας επιλέγουν τα όμορφα στέκια της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής και παίρνουν την παρέα τους για να απολαύσουν την θέα με καφέ, ποτά και φαγητό στο χέρι. Και φεύγοντας, αφήνουν πίσω τους το σκουπιδαριό που έφεραν μαζί τους. Το Άλσος, το κιόσκι στο Φράγμα, ο Προφήτης Ηλίας... και τώρα η «χάρη» των ασυνείδητων έφτασε μέχρι το Στέκι των Ψαράδων στον Αλιάκμονα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του veriotis.gr. Καφέδες, κουτάκια μπύρες και αναψυκτικά, τσιγάρα, σακούλες, συσκευασίες φαγητού, στα παγκάκια, στις όχθες ακόμα και μέσα στο νερό αφήνουν αυτοί που ανεβαίνουν για τα σουαρέ τους. Και οι περισσότεροι από αυτούς το έχουν κάνει στέκι και επιστρέφουν... στα σκουπίδια τους.

Φυσικά υπάρχουν κάποιοι που νιώθουν οικεία και άνετα να κάθονται ανάμεσα σε σκουπίδια. Πάσο. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που θέλουν το περιβάλλον και τον χώρο τους καθαρό, φροντίζοντας να τον διατηρούν έτσι. Μην γίνεσαι σαν τους πρώτους. Απόλαυσε την θέα, απόλαυσε όμορφες στιγμές με την παρέα σου αλλά φεύγοντας βάλε τα σκουπίδια και τα αποφάγια σου σε μια σακούλα και πέτα τα στον πρώτο κάδο που θα βρεις στον δρόμο σου.







4 σχόλια:

  1. Μην ανοίγουμε θέμα με την τεχνητή λίμνη, η μη εκμετάλλευση του πλούτου αυτού από τις δημοτικές αρχές είναι εις βάρος της Βέροιας.
    Στο εξωτερικό κάνουν παπάδες με τέτοιο θησαυρό.
    Ποια άλλη πόλη της Ελλάδας έχει Αλιάκμονα με φράγματα δίπλα της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαραδεκτο!!!Δε σεβεσαι το περιβαλλον; δε σεβεσαι τιποτα!! Αυτη ειναι η παιδεια μας.Δυστυχως,λυπαμαι κ ντρεπομαι τοσο για την νεολαια που δε ξερει να κανει τα αυτονοητα..
    Απολαμβανεις τον καφε κ τη παρεα σου στη φυση; μαζεψε κ τα ριμαδια τα σκουπιδια σου κ πετα τα στον κοντινοτερο καδο.
    Λυπαμαι πραγματικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς και η νεολαία από κάπου έμαθε αυτές τις συμπεριφορές... Είμαστε απαράδεκτοι εαυτούληδες!

      Διαγραφή
  3. Όλη η διαδρομή και τα κιόσκια που υπάρχουν κατά μήκος του ποταμού είναι γεμάτα σκουπίδια ποιος ευθύνεται για την καθαριότητα ο δήμος ή ΔΕΗ γιατί είναι ιδιωτικός δρόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ