Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντίδραση Καρασαρλίδου σε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για την επίμαχη βουλευτική έδρα της Ημαθίας

Ζητά διάψευση από Τόλκα και απειλεί με μηνύσεις
Ανεβαίνει κατακόρυφα το πολιτικό θερμόμετρο στην Ημαθία, με τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου να απαντάει σε δημοσίευμα της στήλης «Πολιτικά Παρασκήνια» της Εφημερίδας των Συντακτών με Αρ.Φύλλου 2.449, περί της διαμάχης για την Ημαθιώτικη έδρα στο κοινοβούλιο. Η «ΕφΣυν» μιλάει για πιθανή νοθεία και αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, η εισήγηση είναι θετική για τον Τόλκα. Η Φρόσω Καρασαρλίδου, ζητάει με την δήλωσή της προσωπικά από τον πρώην υπουργό κ. Τόλκα να διαψεύσει τον ισχυρισμό αυτό, ειδάλλως θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Δείτε το δημοσίευμα και την επιστολή της κ. Καρασαρλίδου στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Αξιότιμε κύριε Βουλέλη,

Η νοθεία στην εκλογική διαδικασία προϋποθέτει συνέργεια. Ο κ. Τόλκας στο δημοσίευμα της στήλης «Πολιτικά Παρασκήνια» της Εφημερίδας των Συντακτών με Αρ. Φύλλου 2.449 που φιλοξενεί την άποψή του, ισχυρίζεται ότι ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνέργησα με δικαστικούς αντιπροσώπους προκειμένου να αλλοιώσω το εκλογικό αποτέλεσμα. Με βάση το δημοσίευμα αυτό ζητώ από τον κ. Τόλκα να διαψεύσει τον ισχυρισμό αυτό, ειδάλλως θα κληθεί να εξηγήσει τον ισχυρισμό του ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που κάποιος επιζητεί να βγει βουλευτής ενώ γνωρίζει, και το διαπίστωσε κατά τη διάρκεια 2 καταμετρήσεων, ότι πήρε λιγότερες ψήφους.

Ο κ. Τόλκας στήριξε την ένστασή του στην τεχνική παράλειψη αγνώστων σε εμένα δικαστικών αντιπροσώπων σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα οι οποίοι δεν μονοέγραψαν τόσο τα δικά μου όσο και τα δικά του ψηφοδέλτια καθώς επίσης και των άλλων υποψηφίων.

Και προκύπτει το ερώτημα:

Αν υποθέσουμε ότι υπήρξε δόλος, γιατί αυτός να βαρύνει τον υποψήφιο που πήρε περισσότερες ψήφους και όχι αυτόν που πήρε λιγότερες, οπότε θα έβρισκε έναν εύκολο δρόμο να τις ακυρώσει;

Ο νομικός κόσμος, από τον οποίο προέρχονται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, οφείλει να πάρει θέση αν πιστεύει ότι μέλη του συνέργησαν ως επίορκοι σε νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η Πολιτεία οφείλει να κλείσει νομικά το κενό το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο κ. Τόλκας προκειμένου να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς με τις πρακτικές του ανοίγει το δρόμο για ευρύτερες αμφισβητήσεις του κύρους των εκλογών, εξαιτίας ακόμα και ακούσιας πλημμέλειας των δικαστικών αντιπροσώπων».

10 σχόλια:

  1. Μπροστά στης Φρόσως, η αντίδραση του Τράμπ για την νοθεία ήταν παιδική χαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντροφοι,
    ας μείνουμε στο σκοπό, τον κοινό στόχο και των δύο που είναι η εξυπηρέτηση των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των αγροτών, των εργατών. Δεν έχει τόσο σημασία ποιος από τους δύο σας θα αφιέρωσει στον αγώνα τις δυνάμεις του, αρκεί να ευοδωθεί η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των λαϊκών στρωμάτων που με τόσο ζήλο και προσωπικές θυσίες εξυπηρετείτε και δύο,ο καθενας από το μετερίζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε να είσαι καλά, πολύ γέλασα -και να με συμπαθάς- μ'αυτό που έγραψες στο σχόλιό σου, περί εξυπηρέτησης των φτωχών λαικών στρωμάτων, αγροτών εργατών κ.λ.π., όλοι βιώσαμε αυτή την εξυπηρέτηση που παρείχε ο Σύριζα στους φτωχούς εργάτες, αγρότες κλπ, γι αυτό το λόγο σας στείλαμε στην αντιπολίτευση και ούτε να σας ξαναδούμε στα μάτια μας.

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να σε πείραξε στις πατούσες ο σεισμός εσένα. Για πολλούς λόγους, αποφεύγουμε να περπατάμε με το κεφάλι.

      Διαγραφή
    3. Εσύ πρέπει να έπινες τσίπουρα την ώρα του σεισμού. Δεν εξηγούντε αλλιώς οι αρλούμπες που γράφεις.Σας ζάλισε ο σεισμός εκεί στα γραφειάκια στον Άγιο Αντώνιο.

      Διαγραφή
  3. Τα καταφέρανε ο ΣΥΡΙΖΑ ημαθιας από 3 βουλευτές μπορεί να έχει 0
    Αυτά μόνο στν ημαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματηστε την εσωτερικη κατασπαραξη και αφηστε τις εσωστρεφειες που επιζητουν με μανια οι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ...Μην ριχνετε νερο στο μυλο των πολιτικων εχθρων σας. Η ματαιοδοξια ειναι αρνητικο χαρακτηριστικο στην ελπιδα της παραμονης του 32%...Σοβαρευτητε διοτι με αυτα που τρεφετε την κοινωνια σημαινει οτι σας ενδιαφερει η προσωπικη σας ανελιξη και οχι του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι κάνουν οι δέκα χιλιάδες και όχι μόνο ευρώ??Ντροπή! Ντροπή κι σε μένα που σας ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει συντροφους που την κουβαλανε....βλεπεις οι αξιοι παντα εχουν κουβαλητες...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ