Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η νέα Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας - Όλα τα ονόματα

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η εσωκομματική εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Τα μέλη του κόμματος ψήφισαν τους υποψηφίους της αρεσκείας τους, εκλέγοντας την νέα 25μελή Νομαρχιακή Επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα, η εφορευτική επιτροπή για την διεξαγωγή εκλογής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ημαθίας ανακοινώνει την σύνθεση της νέας 25μελους Νομαρχιακής επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τους:

1. ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΙΩΑΝΝΑ
2. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
3. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
4. ΚΩΤΣΙΔΟΥ ΕΦΗ
5. ΧΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΚΕΨΙΜΑΣ
7. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
8. ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
9. ΚΑΛΔΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10. ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
11. ΣΑΡΑΝΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
12. ΚΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
13. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
14. ΠΑΠΑΔΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
15 ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
16. ΧΑΡΙΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
17. ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΝΕΣΤΩΡ (ΡΟΥΛΗΣ)
18. ΣΑΖΑΚΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
19. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
20. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
21. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
22. ΑΥΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
23. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
24. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
25. ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

37 σχόλια:

  1. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΩΣ ΕΥΖΩΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να γελάς με τα χάλια σας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης . Γρήγορα θα σου κοπούν τα γέλια ..

      Διαγραφή
    2. Και μίλησε ο λεβέντης που προσβάλει άτομα πίσω από την ανωνυμία του. Όλα σχεδόν τα Ελληνόπουλα εκείνης της εποχής έβγαιναν φωτογραφίες μπροστά στον Φοίνικα της Χούντας.
      Όχι γιατί στα εφτά ή στα οχτώ τους ήταν χουντικοί αυτοί ή οι γονείς τους αλλά επειδή υπήρχαν εκείνοι οι παλιοί φωτογράφοι όπως ο κυρ-Παναγιώτης Φουντουκίδης, ή επειδή κάποιοι είχαν την πολυτέλεια να αγοράσουν φωτογραφικές μηχανές.
      Και τελικά είναι κρίμα να μιλάμε για χούντα σήμερα που ο Χρυσοχοϊδης κατάργησε το δικαίωμα στις διαδηλώσεις. Το συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών για διαμαρτυρία. Είναι ντροπή να μιλάμε για χούντα σήμερα μία μέρα μετά τα γεγονότα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Είναι ντροπή. Αλλά πως να ντραπείτε. Ανώνυμος είσαστε!!!!

      Διαγραφή
    3. Και τί περίμενες από το σφύριζα? Το περίεργο θα ήταν να μήν έβαζαν αυτούς που λές!

      Διαγραφή
  2. Βόρεια Μακεδονία.
    Αυτό είναι όνομα κράτους που δεν έχει αναφορά ιστορική με το μεγαλεξανδρο, η σημαία του ψευδοκράτους και τα αγάλματα εκ τύχης βρίσκονται εκεί στα σκοπια, λόγω φιλοτεχνειας των βουλγαροσκοπιανων όχι ότι είναι συνέχεια του προ 2300 ετών στρατηλατη.
    Ο απλός λαός εύχεται καλή επιτυχία στο σύριζα ημαθιας και να επιστρέψει γρήγορα στο 3,5% που ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοντόφθαλμη άποψη. Ίσα ισα που η Συμφωνία βάζει τα ιστορικά δεδομένα στην αληθινή τους διάσταση. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει την σχετική παραδοχή των γειτόνων.

      Διαγραφή
    2. ε , βέβαια τώρα με τον Κούλη αλλάξατε τροπάριο . Τουμπεκί ψιλοκομμένο που όχι μόνο αποδέχτηκε την συμφωνία αλλά ζητάει και να τηρείται .... για γέλια και για κλάματα είστε στην ΝΔ . Σας μάθαμε και σας τους δήθεν Μακεδονομάχους .

      Διαγραφή
    3. Ρε μεγάλε νεοφραπέλληνα, τα εκατομμύρια λαού που διαμαρτύρονταν για τον σφετερισμό του ονόματος της ελληνικότατης Μακεδονίας μας, αδιάβαστοι και αγράμματοι ήταν?
      Όταν είσαι μπολσεβίκος, ακόμα και μορφωμένος, είσαι το ίδιο επικίνδυνος.

      Διαγραφή
    4. πανε να σε δει γιατρός, μετά την εκλογή της ΝΔ εξαφανίστηκαν όλοι οι Μακεδοκομαχοι ... είδος προς εξαφάνιση γίνατε!! γελάνε και τα τσιμέντα..

      Διαγραφή
    5. Ευτυχώς που ο κουλης προσπαθεί να αλλάξει το όνομα.
      Τι όχι;

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάζομαι τωρα, να αλλάξει ο χάρτης της χώρας. Επιτέλους. Θα ποινικοποιηθεί η επίδειξη της σημαίας, ως ρατσιστικό, Εθνικιστικό, αστικό κατάλοιπο. Θα γκρεμιστει ο απάνθρωπος φράχτης στον Εβρο ωστε, να μπορούν αναμπόδιστα να έρχονται όσοι θέλουν απο παντού και ως διεθνιστές φιλάνθρωποι, θα τους εξασφαλίζουμε όλους κατοικία, τροφή κλπ, ωστε πάλι ανεμπόδιστα να μας μπολιάζουν καθημερινά. Θα μειωθεί η θητεία σε δυο βδομάδες ωστε να περισσεύει χρόνος για να μαθαίνουμε στους καπιταλιστές της Δύσης, παραδοσιακούς χορούς. Εμείς θα χτυπάμε το νταούλι απλά. Θα καταργηθούν τα ΜΑΤ, καθώς και κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης. Ελεύθερα, δημοκρατικά, όποιος θέλει θα πηγαίνει όπου θέλει, για όσο θέλει, θα κάνει οτι θέλει χωρις να ειναι απαραίτητο το καταπιεστικό φτυχίο. Θα καταργηθεί η εργασία ως καταπιεστική ψυχοφθόρα καθημερινότητα και δουλεία. Οι νεοεκλεγέντες, θα συστήσουν τον παγκόσμιο οργανισμό για ένωση όλων των λαών, ιδιαίτερα της καταπιεστικής Δύσης. Με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες του λαού, θα αποφασίζεται,ποιοί θα γίνουν δάσκαλοι, καθηγητές, ηλεκτρολόγοι, περιπτεράδες, τερματοφύλακες και δεξιά εξτρέμ. Ο λαός θα πάρει τις τύχες του στα χέρια του σηκώνοντας ψηλά τα λάβαρα της ελευθερίας. Μετά... Τι μετά; Δεν εχει άλλο. Απλά θα λιαζόμαστε ευτυχισμένοι , βλέποντας τα ευτυχισμένα παιδάκια μας, να παίζουν με τους βατράχους , στις μικρές λιμνούλες στους δρόμους, μετα απο τη βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό δείχνει ότι ζεις σε άλλη χώρα και ουδεμία σχέση έχεις με όλα! σας μάθαμε και εσάς τενεκεδες που μόνο στο πληκτρολόγιο ξέρετε να βγάζετε την χολή σας . Ξύδι....

      Διαγραφή
    2. Αθεραπευτα νεοφιλελε. Περαστικα...

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχαχαχαχα....
      Κάπως έτσι.
      Ωραίος.

      Διαγραφή
    4. Αθεράπευτα νοήμων. Απλά λογικός. Αυτα που αναμασάς ως πολιτική, βασάνισαν εκατομμύρια κόσμο αλλου. Και δεν θέλουν ουτε να ακούσουν πλέον. Κι εσυ επιμένεις. Ευτυχώς εμείς οι κακοί, βγαζουμε τη χολή μας εδω. Καπου αλλού, καποιοι ομοϊδεάτες σου, εβγαζαν χολή, σκώτια, καρδιές, ψυχές, με μαχαίρια. Χιλιες φορες φιλελε παρά στυγνή, δολοφονική δικτατορία με διανοητές, εγκληματικά μυαλά χωρις ιχνος λογικής και ελέους. Το νομενκλατούρα, δεν ειναι δικό μου. ΟΥτε τα γκουλάγκ.

      Διαγραφή
    5. Καλά ! Ηρέμησε! Όλα πάνε καλά και το δημόσιο χρέος το δημιούργησε ο Τσίπρας! Σέ λίγο που θα αρχίζουν οι πλειστηριασμοί θα φταίει η Σοβιετική Ένωση!

      Διαγραφή
    6. επιμένω να σε δει γιατρός, έχει ιατρικό θέμα...

      Διαγραφή
    7. Ότι πεις! Το Φθινόπωρο ,τα ξαναλέμε....

      Διαγραφή
    8. Έτσι για τους μπολσεβίκους. Ας τολμήσουν να δηλώσουν κομμουνιστές σε χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ. Εκεί που είδαν την "γλύκα" του κομμουνισμού επί 4 δεκαετίες. Να δείς για πότε θα έρθουν με τα πόδια πίσω, με παγκόσμιο ρεκόρ τρεξίματος.

      Διαγραφή
    9. Το έχεις κάψει τελείως. Αυτό που λες,δείχνει την ποιότητα της Δημοκρατίας τους...( λέμε τώρα)!!!!

      Διαγραφή
  5. Νομίζω εχει και άλλα. Αφού θα εχουμε πλέον λαϊκιά εξουσία, Θα αποφασίζουμε αμεσοδημοκρατικά όπως λες, σε ποια σχολή θα γίνει κατάληψη για κανένα εξάμηνο. Αλλά μπα. Τοτε, δεν θα υπάρχουν λόγοι για να γινουν καταλήψεις. Εστω αφου δεν θα υπάρχουν ΜΑΤ, να αποφασίζουμε αμεσοδημοκρατικά, ποιοί θα συμμετέχουν εθελοντικά, για να διαλύονται οι διαδηλώσεις.Αλλα μπα. Τοτε δεν θα υπάρχουν λόγοι για διαδηλώσεις. Και αν κατα παραβαση των σοσιαλιστικών ιδεών κάποιοι τολμήσουν , αμεσοδημοκρατικά να αποφασίζει η λαικιά εξουσία, με τι θα κοπανάμε τους αντιδραστικούς φασίστες που τόλμησαν.Με παλούκια, με γκλόμπς (Θα τα παρέχει η τοπικια οργάνωση), με συρματόσχοινα; Αλλα μπα. Τοτε θα εχουμε εναν πολιτικό καθοδηγητή και θα αποφασίζει τι θα κάνουν τα τάγματα εφόδου που ηδη υπάρχουν. Και στη Μπέρια την πόλη μας( το "Β" στα ξένα, διαβάζεται "μπ"), θα υπάρχει ενας Μπέρια αγωνιστής, για αμεσοαποπτελεσματικές δράσεις. Μπαμ και κάτω. Στο ονομα του λαού, θα τους κάνουμε μισούς.
    Ακόμη πουλάν ληγμένα κάμποσοι και βέβαια κάποιοι ανιστόρητοι αφελείς, αγοράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά τα ληγμένα περνεις και δεν μας λες ...

      Διαγραφή
    2. Ερωτημα. Σημερα αυτη η χωρα τι πολιτευμα εχει; Θα μου πειτε Δημοκρατια. Ερωτηθηκατε για ολα αυτα που γινονται;; Δεχεστε εναν ΠΑΣΟΚτση για υπουργο οταν πριν λιγα χρονια τον βριζατε;; Εχετε χασει ανθρωπο εκτος ΜΕΘ ναι η οχι;;; Επρεπε να ηταν τα Νοσοκομεια ικανα να περιθαλψουν τους συγγενεις σας;; Χαθηκε καποιος πολιτικος απο Κορωνοιο; ΟΧΙ Δεν εχει τα ιδια δικαιωματα με τον πολιτικο αυτος που πεθανε χωρις ιδαιτερη φροντιδα;; Εχετε σκεφθει ολοι εσεις πως αμοιβεσθε εσεις οι απλοι θνητοι και πως οι πολιτικοι σας φιλοι;;; Σας κολακευουν εκφρασεις οτι μπορειτε να ζησετε και με 300 ευρω οπως ανεφερε πολιτικος;;; Απλα κυριοι λαλιστατοι, ειμαστε θυματα και θυματα θελουν να μας εχουν και οι ντοπιοι διοικουντες και οι αντιπροσωποι στην Ευρωπαικοι Ενωση...Οταν καταλαβουμε το τι παιχνιδι παιζεται στις πλατες του καθενος μας ισως σταματησετε εν ονοματι της δηθεν Δημοκρατιες να χαισευεσθε και να γραφετε ανοησιες

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

      Διαγραφή
  6. Ευτυχώς σας δοκιμάσαμε 4,5 χρόνια και δε θα ξαναπάρουμε. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά εμείς, τα είπαν όλα για τον Τσίπρα και γενικά για τον Συριζα, δύο μεγάλες προσωπικότητες, Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ με Κούλη τώρα Μπαχάμες έτσι???

      Διαγραφή
    2. Κύριε μπραχάμες πιάσε 10 σουβλάκια με κρεμμύδια και τζατζίκι και άσε τις πολιτικές βαθυστόχαστες αναλύσεις.

      Διαγραφή
    3. μίλησε και το πνεύμα της ιδεολογίας αλα ΝΔ τρολ ..... σε ξέρουμε.

      Διαγραφή
    4. Και μια φετα λαδορίγανη για μας ρε. Ααα. Κανε δυο τα τζατζίκια.

      Διαγραφή
  7. Αν βγει ο Τσυριζα θα φάνε ψωμάκι κι αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτή τη χώρα,ψωμάκι μόνο τζακια ακροδεξιών,φιλελευθέρων και φιλελεκεντροων, δικαιούνται. Να πτωχεύουν τη χώρα,να ξεπουλανε (όπως λέγανε Μακεδονία),να δίνουν ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ,λιμανια ,ελληνικά,Παλιουριά . Να δημιουργούν θέσεις εργασίας,σύστημα υγείας πρωτοποριακό,ελευθερία λόγου και ενημέρωσης με πολυφωνία, επιτελικό κράτος Άξιων κτλ. Οι άλλοι "Τσυριζα" όχι γιατί είναι κεντρώοι,κεντροαριστεροί,ακροαριστεροί,κουμουνια. Τώρα πάμε στο γιατί,γιατί έτσι, το λαμόγιο στα δεξιά είναι επενδυτής στους άλλους απατεώνας,δεν λέω αριστερούς γιατί όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην αριστεροί και προσπαθούν να εξαργυρώσουν αλλά σίγουρα όχι χειρότεροι των Αξιών.

      Διαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΕΤΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ.
    ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερωτημα αγαπητε ειναι ποιος χρεωκοπησε την χωρα...εσυ; αν δεν εχουμε καταλαβει ποιοι μα εφεραν σε αυτο το χαλι...καλα θα ειναι να μην κανουμε κριτικη σε αυτους αλλα στον εαυτο μας....και αν παλι συνεχιζουμε να μην καταλαβαινουμε τοτε ζησε στην μοιρα σου και με το μυαλο σου...φανταζομαι ξερεις ...το ο λαος και η μοιρα του...καληνυχτα μας

      Διαγραφή
  9. Αν μετά από μια τόσο ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη που προσπαθεί μέσα από την ακραία βία να αποδείξει ότι υπάρχει κράτος, ενώ δεν υπάρχει, την ώρα που χιλιάδες έχουν πεθάνει από κορωνοϊό παρατημένοι μέσα στις ακαθαρσίες τους,όπως μας λένε οι συγγενείς και που πόσοι ακόμη αναρρώνουν στο σπίτι γιατί φοβούνται να πεθάνουν έτσι στα Δημόσια Νοσοκομεία, που χιλιάδες ασυμπτωματικοί κυκλοφορούνε μεταξύ μας και μας κολλάνε κορωνοϊό γιατί δεν έγιναν όσα ΤΕΣΤ χρειάζονται, την ώρα που όλη η αγορά πεθαίνει, που δε γίνεται τίποτε για να υπάρξει το ελάχιστο κοινωνικό κράτος, ειδικά αυτή την περίοδο που τόσο το χρειαζόμαστε όλοι μας, που ατελείωτο... Τότε αυτοί οι ανόητοι κάποιοι που δε χαμπαριάζουν τίποτε και μας πουλάνε φθηνό πατριωτισμό ας βάλουν το ζουρλομανδύα να πάνε πλάι στη λιμνούλα παρέα με τα άκακα βατραχάκια να κάνουν τα παράσιτα στα βρωμόνερα της λίμνης.. Αλλά ξέχασα. Δεν υπάρχει κωδικός εξόδου γι αυτούς και θα πληρώσουν πρόστιμο. Μεταξύ μας, αυτό το πρόστιμο επικίνδυνης βλακείας το δέχομαι και πρέπει να είναι τσουχτερό ! Αυτό όμως οφείλει να το πληρώσει πρώτα και θα το πληρώσει η κυβέρνηση των αρίστων! Και πόσα λάθη κάποιοι άριστοι νεοδημοκράτες της παρέας. Χρυσή Αυγή μου θυμίζει η τοξική γραφή τους...Ο πατριωτισμός τους έλειπε. Αυτοί δε χωράνε σε καμιά πατρίδα που σέβεται τον εαυτό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα πια εχουμε τελειωσει. δε μας σωζουν ουτε οι "αριστοι" ουτε οι αριστεροσυριζαιοι που αφου αλλοι εφεραν τη χρεοκοπια αυτοι πηγαν να ανατιναξουν τα παντα.
      μονο με ...θαυμα;;;;!!!
      οσοι εξακολουθουν να πιστευουν πως καποιο απο αυτα τα κομματα ( αλλα δυστυχως και τα υπολοιπα ) μπορει να αλλαξει την κατασταση κανουν... ονειρα

      Διαγραφή
    2. ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΩΤΗΡΙΑ - ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ