Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας, από το National Geographic, στον Alpha

Ήταν μέσα Φεβρουαρίου όταν ο ροζ κάμπος με τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο μέσα από την σειρά - ντοκιμαντέρ του National Geographic «Η Ευρώπη από ψηλά». Οι εικόνες από το μοναδικό αυτό φαινόμενο της ανθοφορίας που μεταμορφώνει κάθε Μάρτιο τον κάμπο της Ημαθίας σε μια απέραντη ροζ θάλασσα και που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας (ΤΟΒ) μέσα από πολλές δράσεις, κάνουν πλέον τον γύρο όλου του κόσμου, ενώ η φήμη του Βεροιώτικου ροδάκινου εξαπλώνεται...

Με αφορμή την παρουσίαση του φαινομένου στο National Geographic, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επισκέφθηκε μέσω skype τον ανθισμένο κάμπο της Βέροιας, όπου ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης συνάντησε μέσα σε ένα χωράφι με μεσοπρώιμες ποικιλίες ροδάκινου, τον Ανδρέα Οβεζίκ, Γεωπόνο και υπεύθυνο παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου του Συνεταιρισμού «Νέος Αλιάκμων», που αναφέρθηκε στο ροδάκινο και το μοναδικό φαινόμενο της ανθοφορίας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ