Quantcast

http://picasion.com/

Μάγεψε το πανελλήνιο ο Ματθαίος Τσαχουρίδης - Εκπληκτική εμφάνιση στο «Σπίτι με το Mega»

«Θα 
υπηρετώ την ποντιακή μουσική, έχοντας ως στόχο τη διάδοσή της σ' όλο τον κόσμο»
Μια ανεπανάληπτη τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε στο Mega Channel ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Ο Βεροιώτης καλλιτέχνης συμμετείχε στην μουσική συναυλία με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο. Ο «Μακούλης» ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός, ερμηνεύοντας ποντιακά και λαϊκά τραγούδια. Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος από τα αμέτρητα μηνύματα που δέχθηκε στα social media, τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Mετά την εκπομπή «Σπίτι με το Mega» χθες το βράδυ, τα μηνύματα αγάπης που έλαβα και συνεχίζω να λαμβάνω, με συγκινούν απεριόριστα. Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω και να σας υποσχεθώ πως θα συνεχίσω να υπηρετώ την ποντιακή μουσική, έχοντας ως στόχο μου τη διάδοσή της μέσω της ποντιακής λύρας και του ήχου της, όχι μόνο στην ελληνική επικράτεια, όχι μόνο στον οικουμενικό Ελληνισμό, αλλά σε κάθε γωνιά της γης! Σας ευχαριστώ! Η αγάπη σας με δυναμώνει!

Δείτε το video με την εμφάνιση του Ματθαίου Τσαχουρίδη στο MEGA:

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ