Quantcast

http://picasion.com/

Ξεψύχησε στο τιμόνι 53χρονος οδηγός νταλίκας από την Ημαθία

Τον θάνατο βρήκε ενώ καθόταν στο τιμόνι της νταλίκας που οδηγούσε, σήμερα το απόγευμα στην εθνική οδό ένας 53χρονος άνδρας. Ο άτυχος επαγγελματίας οδηγός, με καταγωγή από χωριό του δήμου Βέροιας, αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν στο τιμόνι του οχήματος, μετά τον κόμβο Μικροθηβών, με κατεύθυνση προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να του φύγει το τιμόνι αριστερά να βρει με τα λάστιχα στις μπάρες ασφαλείας και κάποια στιγμή η νταλίκα να σταματήσει.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», που ενημέρωσε ασθενοφόρο και το Πυροσβεστική Κλιμάκιο Δρυμώνα. Οι διασώστες που πήγαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας δεν είχε αισθήσεις και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

9 σχόλια:

  1. Εντάξει. Ειδοποιήθηκαν και πήγαν. Θα μας πει κάποιος σε πόση ωρα απο τη στιγμή που ειδοποιήθηκαν, έφτασαν στο σημείο; Στο ασθενοφόρο, ποιοί ητανε; Οι τραυματιοφορείς; Γιατρός υπήρχε για τις αναγκαίες πρώτες ιατρικές φροντίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θλιβερό.Καλον παράδεισο Σάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι Σάκη θα θυμάμαι πάντα το γέλιο σου στον τελευταίο μας χαιρετησμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 25 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ.... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι αυτός Σάκης λεγόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από πού ήταν ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ