Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε ο έμπορος Πάνος Φασουλόπουλος

Καλό Παράδεισο!
Έφυγε από την ζωή ο Παντελεήμων Χαρ. Φασουλόπουλος (Πάνος). Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 82 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Υπήρξε από τους κορυφαίους εμπόρους στην Ημαθία. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στις 12:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στη Βέροια μέσα σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω της απαγόρευσης των συναθροίσεων. Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του. Η δημοσιογραφική ομάδα του veriotis.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και ειδικά στον γιο του Μπάμπη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

2 σχόλια:

  1. Διακρίθηκε ἀξίως στήν ἀγορά γιά τήν ποιότητα (Ἄλφα λέγεται τό κατάστημα - ὄνομα καί πρᾶγμα), τήν εἰλικρίνεια καί τήν ἐντιμότητά του. Πραγματικός ἄρχοντας, πολύ εὐγενική ψυχή. Καλό Παράδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο!!! Ευγενικός, καλοσυνατος με αρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ