Quantcast

http://picasion.com/

Οδοιπορικό στον χιονισμένο ποταμό της Βέροιας

Ομορφιά που σε μαγεύει!
Να και κάποιες δύσκολες φωτογραφίες απο τον χρηστικό πλούτο της πόλης μας. Δύσκολες για πολλούς λόγους. Για να πας σε κάποια σημεία του ποταμού ακόμη και καλοκαίρι, ειναι ριψοκίνδυνο. Παντού νερά, βράχια, γλύστρες. Σήμερα, όλα ήταν καλυμμένα με μπόλικο χιόνι ή πάγο. Και το χιόνι να καθάριζες, απο κάτω ειχε πάγο. σε κάποια σημεία η κλήση κοντά στις εβδομήντα μοίρες. Ωστόσο, πήγαμε αρκετά βαθιά στην κοίτη. Βέβαια, μεχρις ενός σημείου. Αν γινόταν κάτι, αυτοί που θα έρχονταν να μας βγάλουν θα εμεναν κι αυτοί μέσα. Ο πάγος παχύς, διάφανος παντού και κάτασπρο χιόνι. Κι εκει που λές οτι εδω δεν πατάει κανείς, βλέπεις πατημασιές να σέρνονται απο διάφορα αγρίμια. Σε απίθανα σημεία. Το νερό βέβαια, ασταμάτητα ομιλητικό. Η γνώριμη βουή να σε καλημερίζει και να σε χαλαρώνει. "Ελα για παρέα. Δεν θα πάθεις κακό. Να πούμε κανα νέο". Και τα είπαμε. Και χωρις να βλέπεις εσυ κανέναν, να εισαι βεβαιος οτι κάποια ζευγάρια μάτια απο αγρίμια, σε βλέπουν απο κάποια γωνιά. Εννοείται οτι αφήσαμε το κατι τις μας, για εύκολο βραδινό φαγητό τους. Για το ευχαριστώ ή το συγγνώμη, που επέτρεψαν ακόμη μια φορα την παρουσία μας, χωρίς κόστος "διοδίων".
Φ.









4 σχόλια:

  1. Κάτω από την γέφυρα που γίνεται η λαϊκή αγορά της Βέροιας, υπάρχει ένας θησαυρός που αν ειμασταν Τρίκαλα θα ήταν γνωστός σε όλη την Ελλάδα.
    Εμείς τώρα έχουμε ρεβανι, εληα με συντριβάνι παρωδία και ασανσέρ τραγωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ειπαμε πολλες φορες αλλα δεν υπαρχει ουτε χρημα αλλα κυριως ουτε προγραμμα - διαθεση για τετοια εργα

      Διαγραφή
  2. Ενώ διάθεση και χρήμα, βρέθηκε για να πετάξουν τα λεφτά για να βάλουν φώτα εκει κάτω ή για να το καταστρέψουν κάνοντας "ανάπλαση" εκει κοντά στο κεντράκι "ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑ". Ή όχι;Ας πει ενας, ποια η σκοπιμότητα να βάλουν φωτα μεσα στις τσουκνίδες και τις βατσινιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ακούγεται η Βεργίνα και όλη η Βέροια τα λεφτά είναι μόνο για φατσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ