Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (8/2 - 14/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει μία εκρηκτική όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου! Η κόντρα μεταξύ δέσμευσης και ελευθερίας, θα έχει πολλά συναισθηματικά ξεσπάσματα και ρήξεις θα πλήξουν αρκετές σχέσεις! Οι σχέσεις θα εκρηκτικές και ανατρεπτικές και οι συνέπειες θα είναι αναπάντεχες στην συναισθηματική ζωή! Ο παρορμητισμός μας, είναι αυτός που θα κάνει τα περισσότερα λάθη, όπως και η παράλογη ανάγκη μας για ερωτική ανεξαρτησία, που μας παρασύρει σε λάθος κινήσεις ή παράλογες αποφάσεις, που οδηγούν ακόμα και σε παράνομες ερωτικές δραστηριότητες! Πολλά τα νεύρα και ακόμα περισσότερα τα αλόγιστα έξοδα που θα μετανιώσουμε αργότερα! Επηρεάζονται κυρίως τα Σταθερά Ζώδια, κυρίως του 1ου Δεκαημέρου.

♈ Κριός

Γενικά

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου όπου πολλές από τις επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα. Την Τετάρτη ωστόσο με το Τετράγωνο Ερμή Άρη όλο και κάποιοι εκνευρισμοί θα προκληθούν εξαιτίας εξόδων που θα βγουν στην επιφάνεια που θα σε αποσυντονίσουν. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι εξαιρετική για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού γιατί ανοίγει νέες ευκαιρίες για την υλοποίηση ονείρων ζωής, αλλά και για την δημιουργία νέων φιλικών επαφών και σχέσεων. Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο σου προσφέρει χαρμόσυνα μηνύματα, ενώ οι νέες γνωριμίες που γίνονται αυτό τον καιρό έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχέδια και επιθυμίες που είχες από το παρελθόν σου γίνονται πράξη αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ! Κάποιες ειδήσεις και συναντήσεις με άτομο που ήδη ξέρεις φέρνουν ανέλπιστη χαρά και ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να είσαι ανήσυχος και ακάλυπτος δεν παύει αυτό το διάστημα ωστόσο να ενισχύονται οι φιλοδοξίες σου γεγονός που σε παρακινεί να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου! Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά πιεσμένος!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε θέτεις στόχους, κάνεις σχέδια και κανείς και τίποτα δεν μπορούν να σε σταματήσουν! Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη προκαλεί προσωρινές εντάσεις και ασυμφωνίες με το περιβάλλον σου ενώ πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά να έχεις νέες και σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο έρχονται κάποια χαρμόσυνα νέα που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη ή την πορεία κάποιων σχεδίων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι και τόσο ρομαντική η ατμόσφαιρα στα αισθηματικά σου, γιατί βρίσκεσαι σε μία συνεχή κόντρα με το άτομο που σε ενδιαφέρει ενώ φαίνεται ότι δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου όλο αυτό το διάστημα! Χαμήλωσε τους τόνους για να μην έχεις ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας εξαιρετικά και να πάρεις απαντήσεις για ζητήματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν! Στα οικονομικά δέχεσαι κάποια χαρούμενα νέα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία εξαιρετική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Δίδυμε, όπου παρακινείσαι σε νέα σχέδια και νέες προοπτικές. Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη θα υπάρξουν κάποιες προσωρινές εντάσεις σε επικοινωνίες που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αλλά είναι κάτι που πολύ γρήγορα θα ξεπεραστεί! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει αέρα στα σχέδια σου ενώ το διάστημα αυτό ξεκινάς μία νέα συμφωνία, μία νέα συνεργασία, ή εμπλουτίζεις με κάποιο τρόπο τις γνώσεις σου! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο, έρχονται ειδήσεις στα αυτιά σου που αφορούν εκκρεμότητες που είχες όλο αυτό το διάστημα. Παίρνεις μία μεγάλη χαρά από μία σημαντική εξέλιξη που θα έχεις είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου επικρατεί η αισιοδοξία αυτές τις μέρες ενώ κάνεις νέα σχέδια με το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που σε ανεβάζει πολύ! Είναι η ιδανική στιγμή για να παρθούν κάποιες αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξη μίας σχέσης ή γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ελπιδοφόρο είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Δίδυμε, αφού είναι φανερό ότι σου ανοίγονται σημαντικές ευκαιρίες και νέες προοπτικές. Για την ώρα ωστόσο στα οικονομικά σου δεν είσαι απόλυτα καλυμμένος!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε ηρεμείς ψυχολογικά και επικεντρώνεσαι στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη είναι πολύ πιθανό να βιώσεις έναν εκνευρισμό με άτομο του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, ή πολύ απλά να βγουν κάποια απωθημένα σου στην φόρα! Μην αναμασάς διαρκώς τα ίδια και τα ίδια για ζητήματα που έχουν περάσει και ανήκουν στο χτες. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά να καλύψεις κάποια κενά στα οικονομικά σου και να αναπτερωθείς ψυχολογικά! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο, σου έρχονται χαρμόσυνες ειδήσεις που αφορούν χρωστούμενα χρήματα, ή μία συναισθηματική υπόθεση που είχε αγγίξει την ψυχή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ιδανικό το διάστημα για να δοθούν λύσεις στα αισθηματικά σου αλλά και να ξεπεράσεις παράπονα και στεναχώριες που είχες περάσει σε παρελθόντα χρόνο! Δένεσαι πιο ουσιαστικά με το ταίρι σου, ενώ αν δεν έχεις σχέση απελευθερώνεσαι από καταστάσεις που σε βάραιναν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι προβληματισμένος αυτή την εβδομάδα και δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις ή μεγάλες μεταβολές. Στα οικονομικά έχεις κάποια χαρούμενα νέα!

♌ Λέων

Γενικά

Μία σημαντική εβδομάδα για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών ξεκινά για σένα φίλε μου Λέοντα! Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη προσοχή σε κόντρες και αψιμαχίες με άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει το άνοιγμα και την προοπτική για την εξέλιξη μίας νέας σχέσης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο σε φέρνουν σε επαφή και επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος σου και αυτό σου δίνει μία ανέλπιστη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα επανασύνδεσης, και σταθεροποίησης σχέσεων ξεκινά για σένα Λιοντάρι μου! Ιδιαίτερα καθώς κοντοζυγώνει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πληθαίνουν οι ευκαιρίες για μήνυμα – συνάντηση με άτομο του παρελθόντος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου περνάς μέρες έντασης και εκνευρισμού και δεν σου κρύβω ότι κυριαρχεί το άγχος! Στα οικονομικά παρόλο που κάποια πράγματα πάνε πίσω, θα μπορέσεις αυτή την εβδομάδα να καλύψεις κάποια σπασμένα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Εβδομάδα ανασύνταξης ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Παρθένε! Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη, δείξε προσοχή σε μετακινήσεις, συμφωνίες, επαφές, γιατί θα κυριαρχεί ο εκνευρισμός και η παρορμητικότητα. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο στην εργασία σου ενώ είναι ένα καλό διάστημα για να οργανώσεις τη ζωή σου πάνω σε ένα νέο πλαίσιο! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο λαμβάνεις κάποιο χαρμόσυνο νέο που αφορά την εξέλιξη της εργασίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να έχεις άγχος ή να μην είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες, δεν σου κρύβω ωστόσο ότι η εβδομάδα έχει καλές προοπτικές για να ανασυντάξεις την εργασία σου και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα και τα οικονομικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι αρκετά «κενή» στον αισθηματικό τομέα, δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και μεταβολές στα ερωτικά, βεβαίως δεν αφήνεις και εσύ τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείς με αυτό τον τομέα της ζωής σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η απόλυτα ερωτική εβδομάδα της χρονιάς ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ζυγέ! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την υπερβολή σου που μπορεί να σε κάνει να επιζητάς όλο και κάτι παραπάνω από αυτό που σου προσφέρεται ιδιαίτερα την Τετάρτη με το τετράγωνο Ερμή – Άρη! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει για σένα το ξεκίνημα μίας νέας αισθηματικής σχέσης (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο) ή τώρα γίνεται η έναρξη ενός νέου δημιουργικού σχεδίου! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο, φέρνει χαρμόσυνα νέα που αφορούν τα αισθηματικά σου ενώ βλέπεις τις επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις αυτό το διάστημα, μπορώ να πω όμως ότι είσαι απόλυτα δημιουργικός και δεν το βάζεις κάτω. Στα οικονομικά σου δεν βλέπω να προβληματίζεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάτι πολύ καλό θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Ζυγέ! Σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκεις, η εβδομάδα έχει μηνύματα, συζητήσεις, συναντήσεις και εκπληκτικές ευκαιρίες που θα τονώσουν το ηθικό σου και θα σου προσφέρουν χαρά!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ ανασυντάσσεσαι ψυχολογικά και βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν! Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη προσοχή ωστόσο στα καβγαδάκια με την οικογένεια ή και τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν μέσα στο σπίτι! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα προοπτική, αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή! Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής έδρας είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο ηρεμείς ψυχολογικά και είναι φανερό ότι πολλές από τις υποθέσεις που σε απογοήτευσαν στο χτες λύνονται τώρα με τον καλύτερο τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ηρεμούν για λίγο οι συνθήκες στα αισθηματικά σου και καταφέρνεις να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί την περασμένη περίοδο! Ηρεμείς ψυχολογικά ενώ η εβδομάδα ευνοεί την συζήτηση και επίλυση θεμάτων που είχαν προκύψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κόντρες στις επαγγελματικές σου συνεργασίες συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ και δεν μπορώ να πω ότι είσαι ευχαριστημένος από τις υπάρχουσες συνθήκες. Στα οικονομικά δέχεσαι κάποια χαρούμενα νέα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αρκετά επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Τοξότη! Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη θα υπάρξουν οι λόγοι εκνευρισμού για θέματα που αφορούν την εργασία σου, ευτυχώς αυτή η τάση δεν θα κρατήσει για πολύ! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει το άνοιγμα, την ευκαιρία για μία πρόταση ή συμφωνία, που θα σε ευνοήσει σε όλα τα επίπεδα! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο σε ευνοεί για να προχωρήσεις σε μία νέα γνωριμία ή να δεχθείς κάποια χαρούμενα νέα που θα σε ικανοποιήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά τα φλερτ δίνουν και παίρνουν αυτό το διάστημα και η αισθηματική σου ζωή μπορεί να τονωθεί αφού τις ημέρες αυτές έρχονται ευχάριστα μηνύματα που προσφέρουν ανανέωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ένα καλό διάστημα για να σχεδιάσεις τα μετέπειτα βήματά σου, για να σκεφτείς και να βρεις λύσεις στα ζητήματα που σε προβληματίζουν στην εργασία σου! Στα οικονομικά μπορώ να πω ότι καταφέρνεις και βρίσκεις τις ισορροπίες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που μπορείς φίλε μου Αιγόκερε να ανακτήσεις τα κενά τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα οικονομικά! Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη θα υπάρξουν λόγια και συζητήσεις που θα αντιδράσεις κάπως υπερβολικά, συγκρατήσου και βάλε νερό στο κρασί σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου προσφέρει το άνοιγμα, την προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα που θα προσφέρει μία ανάσα στα οικονομικά σου! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από τον Υδροχόο λύνονται κάποιες εκκρεμότητες συναισθηματικής και οικονομικής φύσεως και παίρνεις ανάσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι μόνο σε ότι είναι σημαντικό και ουσιώδες και αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε δεν μπορεί να έχει εξέλιξη και πορεία! Στα αισθηματικά μπορώ να πω ότι βαδίζεις πλέον σε ένα πολύ καλό μονοπάτι όπου κάποιες επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανησυχία για τα επαγγελματικά σου σχέδια δεν λείπει όμως μία ικανοποίηση που θα πάρεις στα οικονομικά σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να πάρεις τα πάνω σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Σημαντική η νέα εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Υδροχόε, αφού έχουμε την πολυαστρία στο ζώδιο σου, που δηλώνει ότι είσαι στην αρχή μίας νέας εποχής για τη ζωή σου! Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη προσοχή στα λάθη απροσεξίας αλλά και στις κόντρες με το οικογενειακό σου περιβάλλον ! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο σου, προσφέρει μία νέα προοπτική, μία νέα εξέλιξη για το μέλλον σου! Κάνεις νέα ξεκινήματα και σου δίνονται οι ευκαιρίες να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια! Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από το ζώδιο σου, μπορώ να πω ότι απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί τα αισθηματικά ζόρια να υποχωρούν όμως εσύ αγαπητέ μου Υδροχόε είσαι σε μία φάση που πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου πρώτα και να πάρεις αποφάσεις για το τι είναι αυτό που πραγματικά θες για το μέλλον και την πορεία σου! Κάποιες αποφάσεις θα παρθούν ως το τέλος της εβδομάδας ενώ είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις για λάθη του χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε μία φάση αναδιοργάνωσης και τα επαγγελματικά σου έχουν να εξελιχθούν αρκετά καλά αυτή τη περίοδο, με εσένα να παίρνεις αποφάσεις και για αλλαγές! Στα οικονομικά δεν έχεις σημαντικές εξελίξεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Διανύεις μία εβδομάδα αγαπητέ μου Ιχθύ που νιώθεις κουρασμένος από τους πάντες και τα πάντα! Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να λύσεις και εκεί ακριβώς επικεντρώνεσαι! Την Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή Άρη θα εκνευριστείς από κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις, ιδιαίτερα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ιδανική για να κλείσουν κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – Δία από το ζώδιο του Υδροχόου δέχεσαι στήριξη από πρόσωπα που αγαπάς ενώ καταφέρνεις να βρεθείς ευνοημένος σε μία επαγγελματική υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σε βυθίζουν σε μελαγχολία και σε αναζήτηση της βαθύτερης αλήθειας αυτή την εβδομάδα. κάποια πράγματα πηγαίνουν διαφορετικά από ότι υπολόγιζες ή και εσύ από την πλευρά σου δεν μπορείς να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σου έχουν κοστίσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά παρόλο που δεν είσαι ικανοποιημένος από την κατάσταση μπορώ να πω ότι οι μέρες θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά παίρνεις μία ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ