Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άξια και ταλαντούχα!

Μπήκε πριν από μερικές εβδομάδες στις Άγριες Μέλισσες και κατάφερε αμέσως να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο της. Με ιδιαίτερη υποκριτική ικανότητα και αφοσιωμένη πλήρως στο ρόλο της κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και θεωρείται από τους βασικές πρωταγωνίστριες του σίριαλ του ΑΝΤ1. Όμορφη, έξυπνη και δυναμική υποδύθηκε μια νέα κοπέλα που ερωτεύθηκε τον λάθος άνθρωπο στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Ο λόγος φυσικά για την Βίκυ Διαμαντοπούλου, μια νεαρή ηθοποιός, η οποία κατάγεται από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και είναι η γνωστή σε όλους μας ως Σοφούλα, η όμορφη κόρη του κοινοτάρχη Ντόλια στο Διαφάνι. 

Η γοητευτική καλλιτέχνης αποφοίτησε από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργος Αρμένης, ενώ στην τηλεόραση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Ant1 «Daddy Cool». 

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια, μιας και η Σοφούλα θα περάσει μια κόλαση στα χέρια του Βόσκαρη. Tα Spoilers αναφέρουν πως θα κακοποιηθεί βάναυσα από τον Διοικητή της Χωροφυλακής, την ώρα που ο Άγγελος συνεχίζει να τρέφει αισθήματα για εκείνην. Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς δέκτες...

Δείτε φωτογραφίες της Βίκυς Διαμαντοπούλου στο Instagram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ