Quantcast

http://picasion.com/

Ξεπέρασαν τα 2.000 τα νέα κρούσματα - 22 στην Ημαθία

Στα 2.147 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 22 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ 357 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 23ης Φεβρουαρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 22 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 3.383.

Αναλυτικά τα κρούσματα εντοπίστηκαν:





Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.147, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 182.783 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 55 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.492 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 22, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.343 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 357 (68.1% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. To 86.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.291 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 299 (ημερήσια μεταβολή +13.26%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 248
ασθενείς.

Hλικιακή κατανομή: Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 15 έως 103 έτη).

20 σχόλια:

  1. Χ"τέτοιε,κάνε καμμιά γνωμάτευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοίχτε τα όλα!!Ανεγκέφαλοι εγκληματίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TZAK POT STA KOKKINA...ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ;; ΕΤΥΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΛΕΠΩ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΕΕ...??? ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ...?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σκληρό lockdown έρχεται είναι θέμα 2 - 3 ημερών για τον νομο Ημαθίας.... ήθελα ναξερα τι προφυλάξεις προσφέρει η μάσκα όταν καλύπτει μόνο το πηγούνι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζώα είστε εσείς ανόητοι.αντε με τις ηλίθιες εξυπνάδες σας.οταν χάσετε δικό σας άνθρωπο να σας δω μετά.το ότι δεν αρρωστήσατε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Και το AIDS δεν έχουμε δει..δλδ δεν υπάρχει; Όπως και πόσα άλλα.αιντε με τον κάθε έναν παντογνώστη που το παίζει ειδήμονας και βρίζει ανθρώπους που δεν γνωρίζει τι παίρνανε από αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει το aids, αλλά δεν γυρνάμε όλοι φορώντας καποτα, μόνο όσοι πδμ

      Διαγραφή
    2. Εντάξει έξυπνε εσύ πες μας τι δουλειά κάνεις και ταΐζεις την οικογένειά σου; δημόσιος υπάλληλος; η αγορά είναι στάσιμη έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς κόστος; όλα αυτά θα ξεχαστούν αν εσύ πεινάσεις; τι θα σκεφτείς πρώτα; να φυλαχτεις από έναν τεχνητό ιό που οφείλουμε να μάθουμε να ζουμε με αυτόν; ή θα τον ξεχάσεις και θα αναζητήσεις για τροφή;

      Διαγραφή
  7. Δεν ξέρω ποιες είναι οι ηλικίες των κρουσμάτων, αλλά σήμερα το βράδυ όποιον νεαρό ή νεαρή συνάντησα στο δρόμο, από 15 ως 18 χρονών, κανένας δε φορούσε μάσκα ή όσοι φορούσαν την είχαν κάτω από το πηγούνι. Παρέες παρέες, σε Ελιά, Μητροπόλεως, πεζόδρομο, χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προστασίας. Δυστυχώς, αν θα μας κλείσουν πάλι μέσα, οι υπεύθυνοι ξέρουμε ξεκάθαρα ποιοι είναι. Και μη τους δικαιολογούμε συνέχεια ότι είναι παιδιά. Όλες οι ηλικίες πλέον είναι εν δυνάμει φορείς. Και στα κρούσματα καταγράφονται όλοι. Ενήλικες και παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έτσι μάγκες. Κάντε πορείες, συγκεντρώσεις κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα είτε μας αρέσει είτε όχι. Υπομονή και όλα θα περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα 22 κρούσματα ήταν από τους ανεγκέφαλους της αξιοθρήνητης πορείας της οδού Εληάς... Τώρα όμως που το αυστηρό Κλείσιμο της Ημαθίας θα είναι πρό των πυλών , θα γκρινιάζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.. ΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.. ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους παιδεραστές, τον βιασμό ψυχών και σωμάτων 11 και 12 χρόνων, ο αγαθός φιλάνθρωπος, παντοδύναμος και πάντων γνωστης θεός τι λέει;
      Του ξέφυγε, η έχουν αμαρτίες τα ανηλικα παιδιά;

      Διαγραφή
  12. Τα κρούσματα κοροιδίας της κυβέρνησης μαριονέτας πόσα είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην χρησιμοποιείς το όνομα του θεού μάταια. Ο μεγαλοδυναμος μας έδωσε μυαλό για να το χρησιμοποιούμε,επειδη και ο ιός δικό του δημιούργημα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ