Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στιχουργός από τη Νάουσα κατέκτησε το 1º πανελλήνιο βραβείο

Στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στίχου που προκήρυξε για το 2020 η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ο Ναουσαίος ποιητής και στιχουργός Δημήτρης Ντίκας απέσπασε το Πρώτο Βραβείο. Στον διαγωνισμό συμμετείχε με κύκλο οκτώ τραγουδιών υπό τον γενικό τίτλο «Πέτρινη Σιωπή». Οι διαγωνιζόμενοι κρίθηκαν από τρεις διαδοχικές επιτροπές. Ο Ναουσαίος ποιητής μας διακρίθηκε λαμβάνοντας 1ο Βραβείο Συγγραφής Στίχων, Βραβείο Χρήσης Γλώσσας και Βραβείο Χειρισμού Θέματος.

Ο Δημήτρης Ντίκας -καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ΡΟΔΟΣΤΑΜΟ- ενεργό μέλος της Λογοτεχνικής Συντροφιάς Νάουσας, έχει μέχρι σήμερα εκδώσει τέσσερις ποιητικές συλλογές -"ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΟΡΑΜΑ", "ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ", "ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΩΦΡΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ" και "Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ"- την συλλογή σατιρικής ποίησης "ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ" και πέντε συλλογές τραγουδιών -"ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ", " ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ", " ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ", " ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΗΧΩΝ" και " ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ"- ενώ η παρούσα διάκριση έρχεται να επιστεγάσει την μακροχρόνια πορεία του.

2 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια. Και η Νάουσα έχει άξιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου. Μεσα στο γενικό χαμό, τραβάς τον σπουδαίο δρόμο τον μοναχικό και της δημιουργίας. Πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ