Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην πρώτη γραμμή η νέα ΟΠΚΕ της Αλεξάνδρειας

Στον αγώνα για την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος ρίχνεται η νέα ΟΠΚΕ που δημιουργήθηκε στην Αλεξάνδρεια. Οι εν λόγω αστυνομικοί θα περιπολούν σ' όλο το μήκος και το πλάτος του δήμου και θα πραγματοποιούν πάσης φύσεως ελέγχους σε πεζούς, καταστήματα και διερχόμενους οδηγούς. Πρόκειται για την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, η οποία απαρτίζεται από μάχιμους, εκπαιδευμένους και έμπειρους αστυνομικούς. Το έργο τους κρίνεται αρκετά δύσκολο, διότι εκτός από την παραβατικότητα που σημειώνεται στην περιοχή, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν διευρυμένο δήμο, που έχει στο δυναμικό του πολλά χωριά και κοινότητες απομακρυσμένες.

14 σχόλια:

  1. Με τους γυφτους να τους δω!!!! Θα τη κανουν γαργαρα τη δουλεια!! Απο φατουρα χωρτασε το τομαρι μας οπως τη κανανε γαργαρα και το καλοκαιρι που ρημαξανε μερα μεσημερι τη μητροπωλεως τα μαγαζια κυρικατικα!! Οι εν λογω ( λεβεντες) βαλανε τα γκλοπ και τα πιστολια να μην πω που και κανανε τα παγωνια και καμαρωνανε!!! Να σταματησουνε κανεναν απο μας και να μας χωρτασουνε υφακι μαγκια και τσαμπουκα πρωτοι ειναι!!! Τελος παντων καλο εργο να εχουνε αλλα δεν ξερω για ποσο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΧΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία. Αν δεν ξέρουν, να τους ενημερώσουμε οτι η παραβατικότητα σε όλες τις μορφές της, ειναι στο μαχαλά. Στους γύφτους. Εκει να δούμε πόσα κιλά μάγκες είναι ή τζάμπα μάγκες. Τελος πάντων, πόσο θα κάνουν τη δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα Πρέπει να χαίρονται οταν βγάζουν τετοιες φωτογραφιες σαν τους αδελφους νταλτον. Πολύ διακριτική λεπτομέρεια αποφασιστικοί ετοιμοι για ολλα !! Μόνο ενας ξεχασε τα χερια κάτω .... Οπως και να έχει χρειαζοντε ας κανουν αυτό που ξέρουν να κανουν γιατί χωρις αυτους δεν γίνεται .καλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα είστε αλάνια ντου στο μαχαλά όχι κάνα αρρωστακη-πρεζακι..το κακό το δέντρο από την ρίζα το κόβεις δεν μαζεύεις τα φύλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσάμπα λεφτά.
    Ο μαχαλάς τα έχει κάνει ήδη εδώ και δεκαετίες τα κονε του,με όλο το πολιτικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν περάσετε σήμερα από τι κέντρο υγείας αλεξανδρειας θα δείτε ότι η Εξωπορτα είναι για άλλη μια φορά σπασμένη,διαλυμένη,εδώ και μια εβδομάδα περίπου,ίσως και λίγο παραπάνω.
    Ευτυχώς υπάρχει αστυνομία!
    Ποιον δουλεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο μαχαλάς εδώ και τόσα χρόνια είναι ένα πράγμα με όλους τους πολιτικούς,όλων των κομμάτων και όλων των αξιωμάτων,καθώς και με την αστυνομία.
    Όταν διαβάζετε για τύπους που έχουν συλληφθεί 20-30 φορές και είναι έξω,τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ανησυχείτε,σε λίγο καιρό θα επικρατήσει το Ισλάμ στην χώρα,όποτε τέτοια φαινόμενα εγκληματικότητας θα αποτελούν παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα δικαστήρια που τους δικάζουν με αναστολή φταίνε.

    Σαν να γεμίζεις τρύπιο κουβά.
    Δεν έχει σημασία με τι σκεύος κουβαλάς νερό να τον γεμισεις(π.χ.ΟΠΚΕ)
    Τις τρυπες πρέπει να βουλωσεις(δικαστήρια)
    Αλοιμονο στο κοσμάκη που πέφτει θύμα κλοπής, όλοι οι άλλοι (αστυνομικοί, δικαστικοί, δικογοροι, γύφτοι) πληρώνονται στο τέλος του μήνα(οι τελευταίοι το άλλο πρωί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βουλευτές,δήμαρχοι,αστυνομικοί,δικαστές,δικηγόροι,μαχαλάς,όλοι μια μεγάλη αγαπημένη παρέα,εδώ και παρα πολλές δεκαετίες.
    Γιουνανισταν,η κολομβια της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ