Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σεφ από τη Βέροια μας προτείνει το... γλυκό για να καούν τα λίπη των γιορτών

Ο Γιάννης Διαμαντίδης μίλησε στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει...» με την Φαίη Μαυραγάνη στο OPEN και μας πρότεινε μια κρέμα λεμόνι (Lemon curd) για να καούν τα λίπη από τα φαγητά των γιορτών! Ο Βεροιώτης σεφ λόγω του lockdown δεν εργάζεται. Ωστόσο φρόντισε να μαγειρέψει περισσότερες από 200 μερίδες (τις ημέρες των γιορτών) και να τις μοιράσει σε οικογένειες της πόλης. «Ξεκίνησα αγοράζοντας τα βασικά υλικά με δικά μου έξοδα, ενώ κάποιοι δικοί μου άνθρωποι, επιχειρηματίες, στήριξαν τη δράση με προσφορά ψωμιού ή γλυκού, ενώ στην πορεία βρέθηκαν και άλλοι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με πρώτες ύλες». Εκτός από την Βέροια έχει δουλέψει στην Χαλκιδική, την Κέρκυρα και την Κρήτη.

Δείτε video:

5 σχόλια:

  1. Άξιος.να είσαι γερός να προσφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στο παλληκάρι. Μην ξεχνάμε τον συνάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σημαντικό σε τέτοιες δύσκολες στιγμές να κοιτάμε και λίγο τι γίνεται έξω από την πόρτα του σπιτιού μας.Μπραβο Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I tapeinwtita tou, o xaraktiras tou, o anthrwpismos tou einai stoixeia pou leipoun simera apo tin Elliniki koinwnia...bravo sou Gianni...paradeigma pros mimisi...na se xairetai oi manoula sou..oi dikoi sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ