Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Βγήκαν τα αποτελέσματα της μεγάλης κλήρωσης για τα 10 χρόνια veriotis.gr (λίστα νικητών)

Αναμονή τέλος!

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου η μεγάλη κλήρωση για τα 10 χρόνια του veriotis.gr. Η κλήρωση έγινε στα γραφεία του «Βεροιώτη», παρουσία του γνωστού δικηγόρου Γιώργου Μπιλέκα, ο οποίος επέβλεψε την όλη διαδικασία. Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας αναδείχθηκαν κατά σειρά ο νικητής για το tablet, ο νικητής για το smartphone και οι 30 νικητές για τις συλλεκτικές κούπες του «Βεροιώτη». Ακολούθησε η κλήρωση για την ανάδειξη δύο επιλαχόντων για το tablet, δύο επιλαχόντων για το smartphone και 10 επιλαχόντων για τις συλλεκτικές κούπες.

Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα των νικητών, οι οποίοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας με μήνυμα στη σελίδα του «Βεροιώτη» στο facebook εδώ

Η συντακτική ομάδα του veriotis.gr και ο εκδότης Ζήσης Χ. Πατσίκας, ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό και φυσικά τους χιλιάδες αναγνώστες που εδώ και 10 χρόνια έχουν φέρει το veriotis.gr στην κυρυφή της ενημέρωσης στην Ημαθία και όχι μόνο.

Δείτε τα ονόματα των νικητών της μεγάλης κλήρωσης:





Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα ακολουθήσει video στο οποίο έχει καταγραφεί η κλήρωση και η ανάδειξη των νικητών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ