Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψυχρή εισβολή στη Βέροια; Γευστική εισβολή στα πιάτα μας από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Τηλ. παραγγελιών: 2331061683 - Και μέσω efood εδώ
Έρχεται Σαββατοκύριακο με χαμηλές θερμοκρασίες, καραντίνα όλοι κλεισμένοι στο σπίτι. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι εδώ, για να μας φτιάξει και πάλι την διάθεση με τις νοστιμιές που ετοιμάζει. Γιατί τα γιορτινά τραπέζια μπορεί να τελείωσαν, ποιος είπε όμως ότι δεν μπορούμε να έχουμε μια γιορτινή νότα και στο καθημερινό μας τραπέζι όλο τον χρόνο; Γιαυτό φροντίζει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» που ετοιμάζει καθημερινά εκπληκτικά κρεατοσκευάσματα, με κορυφαίας ποιότητας κρέατα, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, για ένα νόστιμο και πολύχρωμο αποτέλεσμα. Όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη!

Ρολίνια μοσχαρίσια για κατσαρόλα, ζουμερά κοτομπέικον, Κότσι χοιρινό με μέλι και μουστάρδα, Ρόλο κιμά με κεφαλοτύρι, Διάφορες κοπές προβατίνας για σχάρα και γάστρα, Παϊδάκια προβατίνας, Σνίτσελ κότας γεμιστά με cheddar, Μπριζολίνια χοιρινά, Σουβλάκια χοιρινά ΆΆΆ, Κοντοσούβλι κοτόπουλο, Πανσέτες πολυτελείας χοιρινές Ελλάς, Σνίτσελ κότας πανέ, Σνίτσελ χοιρινά πανέ, είναι κάποια μόνο από τα οποία μας προτείνει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) στέλνοντας «2» στο 13033 και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει τις δύσκολες αυτές ημέρες, φέρνοντας την παραγγελία σας στην πόρτα σας και χωρίς χρέωση, με ένα τηλέφωνο στο ☎2331061683 
και μέσω efood εδώ.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ