Quantcast

http://picasion.com/

Καραμίχος: «Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα όρια μας, φλερτάρουμε με την τρέλα»

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά και μάλιστα μέσα από καθημερινή σειρά του ANT1. Ο Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστεί στο σίριαλ, Ήλιος! Ο ηθοποιός από τη Βέροια παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την περίοδο που έφυγε για να ζήσει στην Αμερική. Πριν από οκτώ χρόνια πήρατε την απόφαση να φύγετε από την Ελλάδα. Είναι εύκολο ένας ηθοποιός να κάνει μία νέα αρχή στα επαγγελματικά του και κατ’ επέκταση στη ζωή του σε μια άλλη χώρα;

«Καθόλου εύκολο αλλά συνολικά η ζωή είναι δύσκολη, αν έχεις αποφασίσει να ρισκάρεις και να δοκιμάζεις καινούριους τρόπους εξέλιξης. Και αυτό είναι προαπαιτούμενο για τον ηθοποιό, καθώς πρέπει να μάθει να χάνει για να υποστηρίζει τις συγκρούσεις των ρόλων του».

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνατε τότε; Αν ναι, πως τις διαχειριστήκατε;

«Βεβαίως. Οικονομικές, συναισθηματικές και πνευματικές. Κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα όρια μας, φλερτάρουμε με την τρέλα. Ευτυχώς έχω πολύ καλούς φίλους και βαθιά συμπαγείς δεσμούς με την οικογένειά μου. Ήξερα πως ό,τι κι αν γίνει, κάπου υπάρχουν αγκαλιές αγάπης άνευ ορίων για εμένα. Επίσης, όταν έχεις παιδιά, ξέρεις ότι ο αγώνας σου, δεν είναι προσωπικός. Γίνεται άμεσα συνολικός. Το εν δυνάμει σου διευρύνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ