Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καμπάνα» σε πωλητή λαϊκής αγοράς στην Μελίκη

Δεν κρατούσε αποστάσεις ασφαλείας

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Αυτή την φορά, στην «τσιμπίδα» του νόμου πιάστηκε ένα πωλητής της Λαϊκής Αγοράς στην Μελίκη. Πιο συγκεκριμένα, πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας πωλήσεων επιβλήθηκαν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου σε πωλητή Λαϊκής Αγοράς στην Ημαθία, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δεν τηρούσε τις αποστάσεις στους πάγκους.

5 σχόλια:

  1. Του κανανε την μουρη κρεας.
    Ολοι οι παζαρτζηδες ειναι εκατομμυριουχοι.
    Ολοι με εξοχικά και αμαξια είναι.
    1 απόδειξη στους 100 πελατες κόβουν κι αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειναι εκατομμυριουχοι ας γινουν ολοι παζαρτηδες να πλουτίσουν,όχι να βολευονται στο δημόσιο. Επίσης η απόδειξη ειναι και υποχρέωση του πελάτη. Όποιος δε ζητάει απόδειξη είναι συννένοχος.

      Διαγραφή
    2. Ντροπή σου .Κι εγώ στα παζάρια πάω καί μόνο εκατομμύρια δεν έχω .τι δουλειά κάνεις; Έχεις κάνει μεροκάματο ποτέ;Να καλλιεργείς να παθαίνεις ζημιές να περιμένεις από τίς 5το πρωί να πουλήσεις.Υπαρχουν πωλητές που φεύγουν και 5.και 20ε από την λαϊκή .Να προσέχεις πώς μιλάς.και τί λες

      Διαγραφή
  2. Προστιμο στον βιοπαλαιστη της λαικης; Στον Μητσοτακη κοψατε προστιμο για τις φωτο στην Πάρνηθα χωρις μασκα; Δεν υπαρχει τσιπα ουτε μυαλο τελικα. Οι εκλογες θα ερθουν ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει. Αυτον τον εγκληματία τον ειδατε. Πριν μέρες εκει στους γύφτους, σας προκαλούσαν επι ώρες. Δεν ειδατε τίποτε; Αλεξάνδρεια ειναι και τα δυο. Πόσο γιαλαντζί υπηρεσία κάνετε στο ΑΤ Αλεξάνδρειας; Γαργάρα κι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ