Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (25/1 - 31/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει στις 26 Ιανουαρίου 2021, την εκρηκτική όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η ομολογουμένως δύσκολη όψη, θα δοκιμάσει σίγουρα τις αντοχές μας, αφού έρχονται δυσάρεστες αλλαγές, πολλές ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα, αναπάντεχες αποκαλύψεις και εκρηκτικές εντάσεις και ξεσπάσματα! Εμείς οφείλουμε να μην είμαστε αυθόρμητοι, απρόσεκτοι και παράλογοι και όλα θα πάνε καλά! Οι λάθος παρορμητικές κινήσεις και οι υπερβολικές συμπεριφορές, θα είναι απανωτές, παραμερίζοντας την ηρεμία και την σύνεση, προκαλώντας απανωτά προβλήματα. Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι εκείνα του Σταθερού Σταυρού, του 1ου δεκαημέρου.

♈ Κριός

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη πάθος και ένταση ξεκινά για σένα αγαπητέ Κριέ, αφού ο Γενάρης στο φινάλε του έχει μία καυτή και ερωτική (για σένα τουλάχιστον) Πανσέληνο στο Λέοντα, η οποία και φουντώνει τις αισθηματικές εξελίξεις, ωστόσο σου αδειάζει σε χρόνο ντε-τε και το πορτοφόλι. Ο αγώνας δρόμου για την επαγγελματική καταξίωση συνεχίζει και έχεις δυναμικές εξελίξεις στα εργασιακά.... Αααα και για το τέλος μην το ξεχάσω, ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στον Υδροχόο τι το καλύτερο να τα ξαναπείς με αυτό το κολλητάρι από το παρελθόν ή να βάλεις στα σκαριά μία παλιά σου επιθυμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε απογειώνει αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ, αφού μέσα από ξαφνικές εξελίξεις που τώρα υπάρχουν είναι φανερό ότι παίρνεις κυριολεκτικά τα πάνω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να αναδείξεις τα ταλέντα σου αλλά και να κερδίσεις την εύνοια του προϊσταμένου σου! Στα οικονομικά βλέπω να χάνεις τον έλεγχο και να σου φεύγουν μαζεμένα χρήματα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Γενάρη και κάπως ζόρικα τα βλέπω τα πράγματα για σένα φίλε μου Ταύρε, αφού έχουμε την Πανσέληνο στο Λέοντα που σε «πιάνει» άμεσα και προκαλεί εντάσεις και καβγάδες με την οικογένεια, αλλά και σημαντικές ανακατατάξεις στην προσωπική ζωή και στις σταθερές σου βάσεις! Δεν θα σου πω να βάλεις νερό στο κρασί σου, αλλά θα σου πω να προχωρήσεις μπροστά στις αλλαγές που σου ανοίγονται, φροντίζοντας ωστόσο να μην γίνεσαι Ταύρος σε Υαλοπωλείο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν σου αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής, όμως για αυτή την εβδομάδα θα κάνεις υπομονή γιατί δεν το βλέπω να αλλάζει κάτι ... Απέφυγε τη ζήλεια και την υπερβολή στις αντιδράσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν ξέρεις ακόμα που πατάς και πού βρίσκεσαι και είσαι φανερά αποσυντονισμένος ή και έτοιμος για να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ακολουθήσεις μία νέα πορεία! Προσοχή ωστόσο σε επαγγελματικά έγγραφα ή και συμφωνίες γιατί ο «Τζαναμπέτης» ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, έτοιμος να σε παρεκκλίνει από κάθε σου στόχο!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Το φινάλε του Ιανουαρίου κρίνεται θετικό για το ζώδιο σου Δίδυμε μου παρόλο που διανύουμε μία εποχή μεταβατική αλλά και αρκετά σκληρή! Η Πανσέληνος στον Λέοντα είναι φανερό ότι σε ευνοεί, σε κάνει να βρίσκεσαι στο προσκήνιο και να εκπληρώνεις τα μεγαλύτερα σχέδιά σου! Η σύνοδος Ήλιου – Δία σε κάνει να λάμπεις από τύχη και ικανοποίηση ... Το αρνητικό αν θες είναι ότι ο Ερμής (κυβερνήτης του ζωδίου σου) ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο .... Τι πρέπει να προσέξεις;;; Έγγραφα, συμφωνίες και ζητήματα εκπαίδευσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί το πάθος, η ένταση και η επιθυμία σου να εκφράσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου στο ταίρι σου! Μπορώ να πω ότι είναι μία εβδομάδα που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι σε φάση κλεισίματος εκκρεμοτήτων, είναι κάπως εμποδισμένα τα σχέδιά σου, όμως στα οικονομικά σου λαμβάνεις μία μεγάλη μορφή ικανοποίησης.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φίλε μου Καρκίνε σε βρίσκει αρκετά ανασφαλή για τα οικονομικά σου τα οποία και σε ανησυχούν λόγω έκτακτων εξόδων που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο φέρνοντας καθυστερήσεις στις οικονομικές δοσοληψίες. Σημαντικές αποκαλύψεις στις σχέσεις σου είναι και αυτό με τη σειρά του ένα από τα πιθανά ενδεχόμενα .....

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός και το πάθος χτυπούν κόκκινο με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα, όμως καλό είναι να μην μένεις κολλημένος σε καταστάσεις, σκέψεις, ιδέες ή και ανθρώπους που σε πηγαίνουν πίσω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανασφάλειες για την επαγγελματική και οικονομική πορεία καλά κρατούν ενώ είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς γιατί ήλπιζες, περίμενες από την στήριξη ενός φιλικού προσώπου!

♌ Λέων

Γενικά

Σημαντική η τελευταία εβδομάδα του μήνα για σένα φίλε μου Λέοντα αφού σχηματίζεται στο ζώδιο σου η Πανσέληνος του μήνα, η οποία ωστόσο σε κάνει να δραματοποιείς τα γεγονότα ενώ αισθάνεσαι αυτή την περίοδο σαν να είσαι ο πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης, δράματος μαζί και με περιπέτεια. Κόντρες με αγαπημένα πρόσωπα είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, ενώ μετανιώνεις για επιλογές του παρελθόντος ....

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι εκρηκτική, είσαι ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, με λίγα λόγια προσπαθείς να κατανοήσεις ποια θα είναι τα βήματά σου... Θα συντηρήσεις μία σχέση που ήδη υπάρχει στη ζωή σου από το παρελθόν ή θα προχωρήσεις στη νέα γνωριμία που τώρα ανοίγεται μπροστά σου. Η απόφαση δική σου, είναι βέβαιο όμως ότι η εβδομάδα φέρνει τις αλλαγές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πολλές αντιζηλίες όμως το δικό σου πάθος για δουλειά θα σε ανταμείψει πλήρως. Στα οικονομικά αν και δεν βλέπω να αντιμετωπίσεις προβλήματα μπορώ να πω ότι οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου θα φέρουν κάποιες καθυστερήσεις ή και μπερδέματα που αφορούν έγγραφα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Σημαντικό είναι το φινάλε του Ιανουαρίου για σένα φίλε μου Παρθένε, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής ξεκινά να είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στις 30/1. Σε προβληματίζουν πολύ τα επαγγελματικά σου και αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να ρυθμίσεις την εργασία σου και τις εκκρεμότητές σου! Δεν είσαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, κλείνεσαι στον εαυτό σου και αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις είναι μπλεγμένες σαν κουβάρι που δεν μπορείς για την ώρα να λύσεις! Μία πρόταση ή ευκαιρία θα σε βοηθήσει να βρεις διέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά κυριαρχεί η ένταση, το πάθος, ο ερωτισμός ενώ μπορώ να πω ότι θα πάρεις μία μορφή δικαίωσης από μία ερωτική εξέλιξη που θα έχεις αυτή την εβδομάδα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές καθυστερήσεις και οι αναποδιές σε κάνουν να φουντώνεις από άγχος, κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου! Στα οικονομικά σου η εποχή σε βοηθά να βρεις λύσεις!

♎ Ζυγός

Γενικά

Μία αισιόδοξη εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Ζυγέ αφού η Πανσέληνος στο Λέοντα σε ευνοεί ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις ένα σχέδιο, μία επιθυμία ή να προχωρήσεις μπροστά σε μία νέα ερωτική σχέση που θα σε συναρπάσει! Επαφές με άτομο του ερωτικού παρελθόντος είναι μέσα στο πρόγραμμα από τις 30/1. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει αρκετές επαγγελματικές και οικογενειακές εξελίξεις που σε οδηγούν σε ανακατατάξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ γιατί λαμβάνεις την δικαίωση από μία αισθηματική ιστορία που σε ταλαιπώρησε. Ευνοείσαι και για μία νέα σχέση ή και για μία επανασύνδεση. Η απόφαση δική σου ....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου στα επαγγελματικά σου και δεν θα βρεθείς χαμένος. Στα οικονομικά σου βαδίζεις σε κινούμενη άμμο!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και είναι επεισοδιακή φίλε μου Σκορπιέ, αφού η Πανσέληνος στο Λέοντα σε επηρεάζει άμεσα ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τους στόχους, το μέλλον, την προοπτική των βασικών σου σχεδίων! Ρήξεις με σχέσεις ή με συνεργασίες είναι μέσα στις τάσεις των ημερών και δεν θα ευθύνεσαι εσύ για αυτό! Προσοχή ωστόσο και για ζημιές, βλάβες συσκευών στο σπίτι αλλά και για την ασυνεννοησία που θα επικρατεί με το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα συνεχίζει να είναι έκρυθμο στις σχέσεις σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα και νιώθεις πως ότι κάνεις, ότι πεις, ότι αποφασίσεις ότι θα είναι λάθος! Μία σταθερή σχέση αποδεικνύεται ότι δεν έχει τόσο γερές βάσεις όσο περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε στάδιο σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων.. Αναγκάζεσαι από τις συνθήκες να προβείς σε ανακατατάξεις ή να κάνεις ένα νέο βήμα στην καριέρα σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι μία ευκαιρία.

♐ Τοξότης

Γενικά

Ο Ιανουάριος κλείνει θετικά για σένα αγαπητέ μου Τοξότη, όπου μπορώ να πω ότι είσαι από τους κερδισμένους της Πανσελήνου που σχηματίζεται στο Λέοντα γιατί θα έχεις μία σημαντική ευκαιρία, πρόταση, γνωριμία που θα αλλάξει με θετικό τρόπο τα μέχρι σήμερα δεδομένα! Μία σημαντική απολαβή οικονομική θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για να νιώσεις πληρότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις ανανέωση και θα τη έχεις, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου με απόλυτη επιτυχία! «Ρέντα» έχεις σε μία νέα αισθηματική γνωριμία που θα φέρει αέρα πνοής στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που στα επαγγελματικά σου κυριαρχεί το έντονο στρες και η ανησυχία, μπορώ να πω ότι θα υπάρξει η πρόταση, η ιδέα, ο άνθρωπος που θα φέρουν μία σημαντική ευκαιρία και μία νέα προοπτική. Στα οικονομικά είσαι απόλυτα κερδισμένος!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου σε βρίσκει σε μία φάση κορύφωσης ενάρξεων που προηγήθηκαν από τις 13/1 είσαι αρκετά παθιασμένος, κατακτητικός και έτοιμος να βάλεις μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου με όποιο κόστος! Στα οικονομικά ωστόσο φαίνεται ότι κυριαρχούν οι εκνευρισμοί αλλά και οι καθυστερήσεις και είναι σημαντικό να δείξεις την προσοχή σου σε αποφάσεις, συμφωνίες και έγγραφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σχέση αλλάζει μορφή προς το καλύτερο και φαίνεται ότι αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της. Εσύ καλείσαι να ακολουθήσεις αυτή την όμορφη αλλαγή, αφήνοντας πίσω σου τα απωθημένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς τώρα να ολοκληρώσεις σχέδια που είχαν μείνει στην μέση, απλά αυτή την εβδομάδα το αρνητικό είναι ότι θα φύγουν από τα χέρια σου κάποια χρήματα τα οποία δεν είχες υπολογίσει!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, το φινάλε του Ιανουαρίου σε βρίσκει μέσα στην ένταση και τον εκνευρισμό ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει εκρηκτικές αλλαγές στην δομή σχέσεων ενώ εσύ κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και απελευθερώνεσαι από καταστάσεις και ανθρώπους που είχαν γίνει στη ζωή σου ένας βραχνάς. Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου και δεν λείπουν οι αναθεωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα δεν έχει ρομάντζα ούτε ηρεμία .... Είναι μία καταλυτική εβδομάδα για την εξέλιξη μίας σχέσης και γνωριμίας ενώ μέσα στις επόμενες μέρες εντελώς ξαφνικά και απρόοπτα αλλάζουν οι διαθέσεις και τα συναισθήματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κλείνεις κύκλους όμως οι καταστάσεις που βιώνεις στην ζωή σου δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην εργασία σου έτσι όπως θα ΄θελες. Στα οικονομικά είσαι σε στασιμότητα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ το φινάλε του Ιανουαρίου κρίνεται αποτελεσματικό και ικανοποιητικό, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και τα αισθηματικά σου! Λαμβάνεις μία μορφή ανταμοιβής που σου δίνει ανάσα. Το δύσκολο αν θες είναι ότι ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στον Υδροχόο και τρυπώνουν δεύτερες σκέψεις, ανασφάλειες, φοβίες ή και μετάνοιες για ζητήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βαθύτερα συναισθήματα γεννιούνται αυτή την εβδομάδα και σε φέρνουν πιο κοντά στον τελικό στόχο, στην τελική επιθυμία που έχεις για την εξέλιξη και προοπτική μίας σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυναμικό αυτό το διάστημα για πρωτοβουλίες που θα τεθούν σε εφαρμογή στα επαγγελματικά. Προσοχή όμως, ότι κάνεις θέλω να το ολοκληρώσεις ως τις 30/1 γιατί μετά έχουμε ανάδρομο τον Ερμή. Στα οικονομικά λαμβάνεις με ικανοποίηση στα χέρια σου ένα καλό πόσο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ