Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε Βασιλόπιτα η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το πρωί της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. Η κοπή έγινε στο γραφείο του Διευθυντή, παρουσία μόνο του ιδίου, των Προϊσταμένων και εκπροσώπων των τμημάτων, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Τυχερός ήταν ο Δημήτρης Πυρινός, που στην πρώτη Βασιλόπιτα ως Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ήταν αυτός που έτυχε το φλουρί. Όπως αναφέρει και ο ίδιος στη δημοσίευση που έκανε μέσω facebook, «κόψαμε τη Βασιλόπιτά μας, ευχόμενοι μέσα από την καρδιά μας υγεία, δύναμη κι αποτελεσματική συνεργασία σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού μας. Η πρώτη κοπή βασιλόπιτας ως Δ/ντής Π.Ε. Ημαθίας με βρίσκει και με το φλουρί στο δικό μου κομμάτι! Καλή Χρονιά για όλους μας!»




5 σχόλια:

  1. Ξέρει κάποιος να μας πει ποια είναι η αναγκαιότητα να μάθει ο κόσμος ότι αυτοί έκοψαν την πίτα τους; Εκτός από την μόστρα του προιστραμένου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι το στήσαν, όπως με όλες τις Κυβερνήσεις, για να πέσει στον Προϊστάμενο το φλουρί, δεν σε προβληματίζει;...

      Διαγραφή
  2. Ποια ειναι η αναγκαιοτητα να μαθαινουμε για τα σαχλομανεκεν και αλλα ασχετα ατομα; Ολα ομως ειναι μεσα στη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφού όλοι σας στο fb και στο instagram ανεβάζετε τα πάντα απ' την προσωπική σας ζωή, αυτό τι σας πείραξε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ