Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σωστός ο Τσαλουχίδης, γάτα ο Πιτούλιας - Τι ήθελε ο Ρέμος στη Βέροια;

Κροκοδείλια δάκρυα ρίχνουν οι παίκτες της Super League που δήθεν τάχα μου νοιάζονται για τους συναδέλφους τους στην Football League που έχουν βγει στην ανεργία και δεν έχουν δουλειά. Αν ήταν μάγκες, να έλεγαν δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε! Όλα για την μαρμίτα γίνονται... Γιατί η κυβέρνηση δεν παίρνει επιτέλους την πρωτοβουλία να ανοίξουν τα γήπεδα; Καλά τους τα έχωσε ο Τσαλουχίδης και έχει απόλυτο δίκιο (δείτε εδώ). Σχεδόν ένα χρόνο, οι παίκτες της Βέροιας, αλλά και των υπολοίπων ομάδων στην τρίτης εθνικής βρίσκονται στον «πάγο», δίχως προπονήσεις, παιχνίδια και αγωνιστική δραστηριότητα. Ρε εσείς, έχετε αναρωτηθεί πως ζούνε αυτοί οι άνθρωποι; Έχουν να μεγαλώσουν οικογένειες και παιδιά. Βρίσκονται στα όριά τους. Βοηθήστε...

Για το πρωτάθλημα τα έχουμε πει. Ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» την κούπα, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να χτίζουν μια καλή ομάδα για του χρόνου. Ο Άρης δείχνει να καταφέρνει πλέον να μπει στο club των μεγάλων και να παγιώνεται εκεί, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο! Το Ελληνικό πρωτάθλημα χρειάζεται έναν δυνατό Άρη. Κοίτα που ο Καρυπίδης θα καταφέρει να γίνει ο καλύτερος πρόεδρος που πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια από τους «κιτρίνους».

Σοκαρίστηκα και εγώ από τον θάνατο αυτού του πυγμάχου στη Νέα Νικομήδεια (δείτε εδώ). Πόσα και πόσα νέα παιδιά έχουν χάσει την ζωή τους στην άσφαλτο. Αλλοίμονο στην μάνα και στον πατέρα που θρηνούν για την απώλεια του γιου τους. Είναι κρίμα και άδικα να χάνονται τόσα νέα παιδιά. Είμαι συγκλονισμένος.

Για την πορεία του Φιλίππου στο Βόλεϊ, θα ήθελα να πω, πως χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Ότι είχε δύο-τρεις ήττες δεν σημαίνει τίποτα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και όλα αλλάζουν κι όλα ανατρέπονται. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα, που έρχεται από ερασιτεχνικές κατηγορίες να καταφέρει να αποκτήσει το μέταλλο που χρειάζεται για τα μεγάλα σαλόνια. Ο Πιτούλιας είναι γάτα και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Ξέρει η... πάπια που είναι η λίμνη.

Έμαθα και εγώ για την έλευση του Αντώνη Ρέμου στη Βέροια (δείτε εδώ). Έσκασαν δύο μαύρα πολυτελέστατα τζίπ στην Μητροπόλεως που έκαναν μεγάλη εντύπωση. Με απορία κοιτούσαν οι περαστικοί. Ο «κατάσκοπος» ξέρει το παρασκήνιο. Ποιον Βεροιώτη επιχειρηματία συνάντησε και γιατί; Λέτε να ετοιμάζεται κάτι δυνατό με τοπικό ενδιαφέρον; Τι ειπώθηκε στο ραντεβού δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω ακόμα, αλλά ο καιρός γαρ εγγύς που λένε και οι μορφωμένοι.

Βλέπω όλοι εσείς που κράζετε την ζωντοχήρα της Βέροιας. Τι σας έφταιξε ρε το κορίτσι; Τι πλαστικιά την λέτε; Τι ψώνιο την φωνάζετε. Τι κουτσομπολεύετε τον χωρισμό της. Ήμαρτον ρε παιδιά. Η γυναίκα κάνει την ζωή της, όπως γουστάρει και όπως της αρέσει. Εσάς τι σας πειράζει; Ναι, για εσένα μιλάω κυρά Κατίνα που ζεις στον Προμηθέα. Πες μας, αλήθεια, γιατί κράζεις; Μήπως ζηλεύεις που δεν μπορείς να κάνεις την ζωή της; Κοίτα λίγο την καμπούρα σου και άσε το δηλητήριο στην άκρη. Μια ζωή να κρίνουμε και να καταδικάζουμε τους άλλους. Αλλά ότι αφορά για την προσωπική μας ζωή, τα προβλήματα τα κρύβουμε κάτω από το χαλί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ