Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλό ταξίδι Μarcel...

Σε ηλικία μόλις 34 ετών ο Μαρκέλλος (Μarcel) Παπαγεωργίου, ένα εξαιρετικά αγαπητό παιδί στον χώρο του Kickboxing έφυγε από την ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Μαρσέλ έχασε την ζωή του έξω από την Νέα Νικομήδεια, όταν οδηγώντας την μεσαίου κυβισμού δίκυκλη μηχανή του, έχασε τον έλεγχό της και έπεσε μέσα στο αρδευτικό κανάλι (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). Ο άτυχος νέος επέστρεφε στο χωριό του από τον Σταυρό, όπου είχε πάει. Ο Μαρσέλ ασχολούνταν ημιεπαγγελματικά με το άθλημα του Kickboxing και τον είχαμε δει σε διοργανώσεις της συμπρωτεύουσας.

Ένας εξαιρετικά άδικος θάνατος ενός παιδιού που θα μείνει αλησμόνητος για πάντα στις καρδιές μας. Για πάντα μαχητής! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Δείτε ένα αγώνα που συμμετείχε:

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ