Quantcast

http://picasion.com/

Σάλος από τα γυρίσματα βίντεο κλιπ με συνωστισμό και πυροβολισμούς από Ρομά στην Ημαθία

Μεγάλη έκταση στα πανελλαδικά κανάλια πήρε το περιστατικό με τα γυρίσματα βίντεο κλιπ ράπερ με συνωστισμό και πυροβολισμούς από Ρομά στην Ημαθία. Δεκάδες άτομα χωρίς μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλον, παίρνουν μέρος στα γυρίσματα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Με κάποιους να κρατούν όπλα και να σημαδεύουν στον αέρα, τον νεαρό καλλιτέχνη να φτάνει στο σημείο με το αυτοκίνητό του και να μαρσάρει, και τις Αρχές να πιάνονται στον ύπνο. Τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν απασχολούν κανέναν, όπως φαίνεται στα πλάνα που ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Όλα αυτά συμβαίνουν την περασμένη Παρασκευή. 100 άτομα, όλοι Ρομά που ζουν στον οικισμό Αγίου Γεωργίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μαζεύτηκαν και έκλεισαν τον δρόμο στο σημείο. Όλοι τους ήταν καλεσμένοι στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του ράπερ Ρίτσι, που, όπως φαίνεται, ήθελε να ντύσει το νέο του τραγούδι με εικόνες συνωστισμού από τα παλιά.

Με το έτσι θέλω έκλεισαν τον δρόμο και ο ένας αγκαλιά με τον άλλον, άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν, με βάση το σενάριο που υπήρχε. Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ χρησιμοποιήθηκαν όπλα και στη συνέχεια στήθηκαν αγώνες ταχύτητας με πανάκριβα αυτοκίνητα που έφτασαν στο σημείο.

Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στο σημείο για ώρες και το θέμα άρχισε να παίρνει έκταση όταν ανέβηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες. Η αστυνομία δεν είχε ιδέα για όσα συνέβαιναν.

Οι παρευρισκόμενοι δείχνουν να το απολαμβάνουν. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, ενώ μάσκα φαίνεται να φοράει μόνο ο εικονολήπτης.

Από τη μεριά τους, άνθρωποι στο περιβάλλον του ράπερ σημειώνουν ότι επιθυμία τους ήταν να γίνει το γύρισμα με λίγους συμμετέχοντες, ωστόσο όταν έγινε γνωστό στην περιοχή ότι γίνονται γυρίσματα, νέοι άνθρωποι έσπευσαν στο σημείο και συμμετείχαν.

Τα γυρίσματα έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία στην περιοχή και είναι πολύ πιθανό να γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες rapid test, για να διαπιστωθούν οι επιπτώσεις της αδιαφορίας.

Το σίγουρο είναι πως η περιοχή των μόλις 19 κρουσμάτων μετατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες σε μια «μπαρουτοαποθήκη» κορωνοϊού έτοιμη να εκραγεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

6 σχόλια:

  1. Την μερσεντές την είδατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίχες! ΚΑΝΕΝΑΣ δέν νόσησε ἀπό κοροϊδοϊό στά στούντιο τῶν βοθροκάναλων. Γιατί νά κολλήσῃ στό ὕπαιθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν φοράνε μάσκες στην περιοχή ούτως η άλλως, μια βόλτα να κανεις το διαπιστώσεις, κανένας δεν φορεσε μασκα ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τολμήσουν να κάνουν τεστ μέσα στο μαχαλά...
    Τι λέτε,κ.Χρυσοχοΐδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσιγγανοι ειναι ανευ ελένχου. Γραψεις δε γραψεις ενα και το αυτο οποτε γιατί να πας ν ασχοληθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τσατσορουφιανοι θα ασχοληθείτε με την αποκάλυψη κανενός πολιτικού σκανδάλου, σπατάλης δημόσιου χρήματος , διαφθοράς ,μιζων, φοροδιαφυγής κτλ γνωστά αθληματα στα οποία είστε εξπερτ μια ζωή υποκριτες σας έπιασε ο πόνος με τα τσιγκανοβλαχακια μην κολλήσουν και χάσουμε την ράτσα και που να βρίσκεται αποδιοπομπαίος τράγους υστερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ