Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε 100 φωτογραφίες από την χιονισμένη Βέροια

Ελάτε μαζί μας για μια βόλτα στα χιόνια!
Ο «Λέανδρος» έφτασε το βράδυ της Πέμπτης και στην περιοχή μας, με μια πρώτη χιονόπτωση που αν και κάλυψε τα ορεινά του νομού, δεν στάθηκε ικανή να ντύσει στα λευκά τον κάμπο και την πόλη της Βέροιας. Το βράδυ της Παρασκευής όμως επέστρεψε για μια δεύτερη «απόπειρα», με πιο έντονη χιονόπτωση που συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση μέχρι το πρωί του Σαββάτου, καλύπτοντας τα πάντα με ένα λευκό πέπλο, ακόμα και στο κέντρο της Βέροιας που το έστρωσε αρκετούς πόντους.


Οι κεντρικοί δρόμοι της Βέροιας αλλά και όσοι δρόμοι «πατιούνται» από τα αυτοκίνητα είναι καθαροί και η κίνηση διεξάγεται χωρίς προβλήματα. Ωστόσο οδηγοί και πεζοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά τις επόμενες ώρες που η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει αρκετά κάτω από το μηδέν και θα παγώσει τα πάντα.


Συνεργεία του δήμου βρίσκονται έξω και φτυαρίζουν το χιόνι από τα πεζοδρόμια, πριν προλάβει να παγώσει και τα μετατρέψει σε παγοδρόμια. 
Αστυνομία, δήμος και περιφέρεια είναι επί ποδός από τα ξημερώματα, με συνεχείς περιπολίες σε όλο τον νομό για τον εντοπισμό προβλημάτων που έφερε ο χιονιάς.


Στο πόδι είναι από το πρωί μικροί και μεγάλοι, που βγήκαν να απολαύσουν το χιόνι, να παίξουν χιονοπόλεμο και να φτιάξουν χιονανθρώπους, άλλοι στην αυλή τους, άλλοι στο δρόμο και σε κάποιο κοντινό πάρκο, άλλοι στην Ελιά και στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων. Το «6» για χιονοπόλεμο πήρε σήμερα... φωτιά, ενώ οι φωτογραφίες έντυσαν στα λευκά και τα social media. Το χιόνι πάντως ήταν τόσο πολύ που έφτασε για να το χαρούν όλοι! Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να βγούνε από το σπίτι, ή για όσους δεν το χόρτασαν, ελάτε μαζί μας για μια βόλτα στη Βέροια, με το χιονο-φωτορεπορτάζ του
veriotis.gr:




























































































5 σχόλια:

  1. Χαρά στο κουράγιο σου Βεροιώτη τόσο περπάτημα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα που κλειστήκαμε μέσα αναγκαστικά με τόσο χιόνι . Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα κοινόχρηστα ποδήλατα δεν γινόταν να σκεπαστούν για να μην τα τρώει το χιόνι και η βροχή, μιας που ακόμη δεν χρησιμοποιούνται; ας το δει ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ότι αυτή η πόλη που τρώμε καθημερινά στη μάπα δεν έχει τίποτα αξιόλογο να δείξει και η ασχήμια που έχει δεν κρύβεται ούτε και με το χιόνι... Αδέσποτα μπροστά στο Δημαρχείο, ανυπαρξεία συνεργείων καθαρισμού του Δήμου, σκουπιδοτενεκέδες παντού, λάσπες στο πάρκο της ελιάς με τους μεταμοντερνισμούς που μας πιάσανε στα ξαφνικά, το ασανσέρ που δε δούλεψε ποτέ και ποδήλατα για να τρώμε τα χρήματα των δημοτικών τελών χωρίς αποτέλεσμα... Κανένα ύφος αυτή η πόλη, κανένας προσανατολισμός, τίποτα αξιόλογο για να δει κάποιος και να πει, να μια πόλη για να κάνω μια επίσκεψη για καφέ... και πάνω από όλα η ψωροπεριφάνεια ορισμένων βέβαια που δεν τους αφήνει να δουν την πραγματικότητα, όνειρα γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η πολη ο νομος η χωρα εχουν χρυσαφι αλλα κανεναν με οραμα, ανιδιοτελεια και κυριως αγαπη για τον τοπο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ