Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το teddy coat που έχει γίνει viral - Μοντέλα και Instagrammers το φορούν μανιωδώς

Κοστίζει κάτω από 50€

Κάθε τόσο, fashion items γίνονται viral στα social media. Φοριούνται από τις fashion influencers και κατακλύζουν το newsfeed μας. Φορέματα, τοπ, αλλά και παλτό κυρίως από high street brands γίνονται talk of the town με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένα παλτό φαίνεται πώς έχει γίνει το αγαπημένο κομμάτι των fashionista που δεν αποχωρίζονται ποτέ. Είναι stylish αλλά παράλληλα και cozy, ιδανικό για τα κρύα. Πρόκειται για ένα teddy coat, ένα πανωφόρι που κάνει θραύση ήδη από πέρυσι.

Είναι ζεστό και εξίσου κομψό και μοδάτο, που φορούν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο. Το παλτό κοστίζει μόλις 49,16 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Είναι fluffy, με faux fur και βγαίνει σε 10 χρώματα με πιο δημοφιλές το καμηλό. Φτάνει μέχρι το γόνατο, έχει δύο μεγάλες μπροστινές τσέπες, γιακά και είναι ανοιχτό, σε ίσια γραμμή. Το teddy coat μοιάζει με ζεστή κουβέρτα ή αρκουδάκι, εξού και το όνομα.

Μοντέλα και Instagrammers το φορούν μανιωδώς και μοιράζονται τις φωτογραφίες τους στους λογαριασμούς τους. Μάλιστα μοιάζει σοφιστικέ και ακριβό και μπορεί να βγάλει τα μεγάλα κρύα ενώ πάει με όλα τα ρούχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ