Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλημμύρες στην Μελίκη – «Ξύπνησε» ο Κρασοπούλης

Οι πολίτες μιλούν για καταστροφές
Την επέλαση της κακοκαιρίας δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου η Ημαθία. Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Μελίκη. Η μεγάλη ποσότητα βροχής είχε ως αποτέλεσμα να «ξυπνήσουν» τα νερά από τον Κρασοπούλη στον δήμο της Αλεξάνδρειας. Οι κάτοικοι της περιοχής μιλάνε για καταστροφές, οι οποίες θα φανούνε τις επόμενες ημέρες. Δείτε τις πρώτες εικόνες και video, όπως τα κατέγραψε το alexandreia-gidas.gr:





3 σχόλια:

  1. H MELIKH ALEKSANDRIA PSIFISAN,, AFORIZMENO,, ,AN THYMAME KALLA ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα έτσι ήταν και ετσι θα συνεχίσει. Κατα καιρούς, θα ρίχνει πολύ νερό ή χιόνι ή θα φυσήξει πολύ αέρας. Οι ζημιές ειναι δεδομένες. Φροντίστε να μην εχετε τιποτε κοντά σε ρέματα. Μικρά ή μεγάλα. Το μικρο και το στεγνό, στη στιγμή γίνεται θάλασσα. Οπου βλέπετε να μπαζώνουν, να το καταγγέλλετε. Απο τις εξυπνάδες ορισμένων, την πληρώνουν όλοι. Τα ρέματα, ειναι δρόμος του νερού. Δεν ειναι οικόπεδα και χωράφια. Τους νόμους εκει εξω, τους βάζει η φύση και οχι η Ελληνική Βουλή. Αν τους παραβείς, δεν εχει με αναστολή ή αναβολή. Τρως το πρόστιμο κατακούτελα και απλώς κλαψουρίζεις. Αυτό ειναι κανόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρλαπιπα φέτος έγινε καθαρισμός του ρέματος που αν δεν είχε γίνει δεν θα υπήρχε τέτοια τροπή..... ασχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ