Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πώς θα γίνουν την Τρίτη τα rapid test στο ΕΑΚ

Ανακοίνωση και οδηγίες από τον δήμο Βέροιας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και για την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Νομό Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το κλιμάκιο των Κινητών Ομάδων Υγείας Ημαθίας του ΕΟΔΥ και τη βοήθεια της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, της Τροχαίας Βέροιας και του Ελληνικού Ερυθρό Σταυρού θα πραγματοποιήσουν για δεύτερη φορά, δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapidtests) για τον Κορωνοϊό με τη μέθοδο drivethough.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, ώρες 10:00 έως 13:30 στο ΕΑΚ Μακροχωρίου.

Οι πολίτες συμμετέχουν στη διαδικασία μέσα από το αυτοκίνητό τους τη στιγμή διέλευσής τους από το προαναφερόμενο σημείο, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο «13033».

Η διαδικασία των rapidtest θα γίνει εντός του χώρου στάθμευσης του Ε.Α.Κ. Μακροχωρίου, λαμβανομένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγή συνωστισμού και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων.

5 σχόλια:

  1. Πηγαίνετε για τεστ στα χωριά, σταματήστε με την πόλη, για τα χωριά δεν έχετε καμιά εικόνα της αρρώστιας. Κάνετε κάποιες ενέργειες για εντυπώσεις (πριν 10 μέρες ξανακάνατε στο ίδιο μέρος) για την ουσία θα κάνετε κάτι καμία φορά;
    Εμείς στα χωριά δεν είμαστε δημότες; ο ΕΟΔΥ δεν χρειάζεται να έχει εικόνα των χωριών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψεκασμένε καραντινάκια, πού θά πᾷς γιά κοροϊδοϊο-rapid test, σ' ἀρέσει ἡ πίττα ἡ γλυκειά; Ἔχε(ι) 'σάμι μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι η παλαβή Άννα Μαρία ψυχαρακη της πόλης μας

      Διαγραφή
  3. Καθυστερημένε χατζημπούφε,μην ξαναδιδάξεις γιατί είσαι το χείριστο παράδειγμα για τα παιδιά! Μία εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική κρίνεται άκρως απαραίτητη για το χάλι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ