Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (21/12 - 27/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, ο ορμητικός Άρης στο Κριό με τον σκληρό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα απειλητικό Τετράγωνο που εφιστά την προσοχή μας, ιδίως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και στη διαχείριση των οικονομικών μας!
Πολλές οι ερωτικές «αμαρτίες», τα ξεσπάσματα, τα παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης αλλά και η τάση μας να παρασυρόμαστε από πάθη και αισθήσεις αλόγιστα.
Κάποιοι θα ξεχάσουν τις αναστολές τους και είτε θα μπλέξουν σε σοβαρούς καυγάδες, σε λάθος ερωτικές ιστορίες ή παράλογα έξοδα που ύστερα θα μετανιώσουν. Ζήλια και κτητικότητα θα είναι το κύριο αίσθημα στις σχέσεις μας και αν δεν προσέξουμε θα το εκφράζουμε με το χειρότερο τρόπο.
Προσέχουμε να μη παραμερίσουμε την λογική και να μην παρεκτραπούμε ιδιαίτερα στα ερωτικά θέματα που μας απασχολούν. Εκείνοι που οφείλουν να προσέξουν περισσότερο και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνουν συγκρατημένοι, είναι οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο και τον Ερμή να κάνουν το πέρασμά τους στον Αιγόκερω και λίγο πριν την λήξη της χρονιάς εσύ ανασυγκροτείς τους στόχους σου και σκέφτεσαι το μέλλον. Η σύνοδος Δία – Κρόνου από τον Υδροχόο εγκαινιάζει μία νέα εποχή καταξίωσης κοινωνικής τα δείγματα αυτά θα τα δεις ωστόσο λίγο πιο αργά αλλά προοδευτικά. Θέλω την προσοχή σου στις 23/12 γιατί ο Άρης από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και δεν θα λείπει η εκρηκτική διάθεση, η ανταγωνιστικότητα και η σκληρότητα από πλευράς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευχάριστο και επικοινωνιακό είναι το κλίμα της εβδομάδας των Χριστουγέννων για τα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία περιπετειώδη και ενθουσιώδη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξετάζεις στόχους και προοπτικές των επαγγελματικών σου και λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα. Στα οικονομικά σου δίνεται μία σημαντική ανάσα!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων σε βρίσκει με τον ¨Ηλιο και τον Ερμή να κάνουν το πέρασμα τους στο ζώδιο του Αιγόκερω έτσι λοιπόν αγαπητέ μου Ταύρε μπορώ να πω ότι βρίσκεσαι σε μία διάθεση καλή όπου τώρα ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι επικοινωνίες σου ενώ λαμβάνεις και κάποιες ειδήσεις έκπληξη. Η σύνοδος Δία Κρόνου σε βάζει σε μία εποχή που βάζεις νέα θεμέλια για την πορεία της ζωής και των στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος σε κατακλύζει αυτές τις γιορτές στα αισθηματικά σου όπου και τα θέλεις όλα δικά σου! Μπορώ να πω όμως ότι υπάρχουν και ευχάριστα μηνύματα που σε ικανοποιούν και σε κάνουν να χαμογελάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να μην υπάρχουν τώρα οι σπουδαίες εξελίξεις όμως η εβδομάδα αυτή, δίνει μία νέα προοπτική που θα αξιοποιηθεί αργότερα. Στα οικονομικά σου η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου δίνει μία πολύ μεγάλη ανάσα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η πιο γιορτινή εβδομάδα του Χρόνου είναι εδώ και εσύ αγαπητέ μου Δίδυμε κάνεις τον απολογισμό σου και βγάζεις μέσα από την ψυχή σου βαθιά κρυμμένα μυστικά! Στα οικονομικά σου ησυχάζεις, λαμβάνεις κάποια χρήματα και νιώθεις πολύ καλύτερα. Η σύνοδος Δία – Κρόνου στον Υδροχόο σε βάζει μπροστά στην αρχή μίας νέας εποχής ανάπτυξης και προόδου της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη βάζει τα δυνατά της για να σου χαρίσει τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα! Οι μέρες είναι γεμάτες παιχνίδι, χαρά, φλερτ και ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν συμβαίνουν τώρα οι μεγάλες αλλαγές ή οι σπουδαίες επαγγελματικές εξελίξεις σου δίνεται όμως η δυνατότητα να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Στα οικονομικά υπάρχει ανασφάλεια και αβεβαιότητα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα που ακολουθεί τονώνει πολύ τις σχέσεις σου, σε φέρνει σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους και αναζωπυρώνεται πολύ η συντροφικότητα. Απαλλάσσεσαι από βαρίδια της ψυχολογίας σου , βρίσκεις λύσεις για ζητήματα οικονομικά, ενώ καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο του μήνα που γίνεται στο δικό σου ζώδιο , σε κατακλύζουν πολλά συναισθήματα τα οποία πλέον δεν μπορείς να συγκρατήσεις μέσα σου! Προσοχή στις 23/12 για καβγάδες με άτομα σημαντικά για σένα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η ιδανική στιγμή για να βάλεις την σχέση σου σε μία νέα πορεία για να κουβεντιάσεις θέματα που σε βάραιναν, να βρεις λύσεις , να ηρεμήσουν οι καταστάσεις. Τις γιορτινές μέρες τις περνάς αρκετά συντροφικότητα και με πολλές συναισθηματικές εκδηλώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζητάς αλλά και βρίσκεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την εργασιακή στασιμότητα και αυτό σε βοηθά να πάρεις ανάσα. Στα οικονομικά σου κυριαρχεί η ασάφεια και δεν μπορώ να πω ότι για την ώρα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος.

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων φίλε μου Λέοντα σε βρίσκει με πρόσχαρη διάθεση, αλλά και με χαρούμενες εκπλήξεις και για αυτό φροντίζει η Αφροδίτη από τον Τοξότη η οποία και σε ανανεώνει σημαντικά! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε βοηθούν να συγκροτήσεις την εργασία και την καθημερινότητά σου ενώ βρίσκεις λύσεις και για ζητήματα που σε ταλάνιζαν. Με την σύνοδο Δία – Κρόνου στον Υδροχόο εγκαινιάζεται μία νέα εποχή για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η στιγμή που θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, θα λάβεις μία μορφή επιβεβαίωσης και θα σιγουρευτείς για αυτά που ζητά από εσένα ο σύντροφος, ή το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Ωριμάζουν όμως και τα δικά σου θέλω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ηρεμούν οι εξελίξεις στην εργασία, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και εξέλιξη των επαγγελματικών σου! Στα οικονομικά λαμβάνεις χαρούμενα νέα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων φίλε μου Παρθένε σε βοηθά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές, αυτό άλλωστε είναι κάτι που το είχες ανάγκη και αυτή η ανανέωση έρχεται! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Αιγόκερω φέρνουν χαρούμενες στιγμές στα αισθηματικά ή αν είσαι γονέας απολαμβάνεις στιγμές με τα παιδιά σου! Η σύνοδος Δία – Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζει μία νέα περίοδο ευθυνών για την εργασία σου, η τάση αυτή δημιουργείται τώρα, αυτό ωστόσο θα το αντιληφθείς εσύ λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε γιορτινούς ρυθμούς εξελίσσονται τα αισθηματικά σου την εβδομάδα των Χριστουγέννων όπου αναζωπυρώνεται το κλίμα και υπάρχουν και χαρούμενες επικοινωνίες εκεί που δεν το περιμένεις οι οποίες και σε επιβεβαιώνουν σημαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανησυχία για τα επαγγελματικά δεν λείπει, δεν είσαι πολύ βέβαιος για το τί γίνεται στην πορεία όμως η εβδομάδα αυτή θα δώσει την έναρξη νέων δραστηριοτήτων που θα σε απασχολήσουν λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σου υπάρχει ισορροπία.

♎ Ζυγός

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, τα Χριστούγεννα είναι εδώ και τα περνάς οικογενειακά, ζεστά, τρυφερά, όμως είσαι και αρκετά παιχνιδιάρης και εκφραστικός. Το σύμπαν συνωμοτεί για να έχεις πολύ όμορφες ζεστές στιγμές, γεμάτες κέφι, ανεμελιά ενώ και στα αισθηματικά ανοίγονται σπουδαίες ευκαιρίες που θα σε βγάλουν από την μονοτονία, την στασιμότητα αλλάκαι την μοναξιά ! Απόλαυσέ το , η εύνοιά σου είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Δίας και ο Κρόνος έχουν κάνει το πέρασμά τους στο ζώδιο του Υδροχόου και πλέον μπαίνεις σε μία χρυσή εποχή σπουδαίων εξελίξεων στα ερωτικά! Μία ερωτική σχέση θα στεριώσει θα δέσει και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις καταστάσεις δυσάρεστες του χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν μπορώ να πω ότι είσαι απόλυτα ικανοποιημένος είσαι όμως δημιουργικός και σκέφτεσαι προοδευτικά για την πορεία σου! Στα οικονομικά οι συνθήκες είναι καλές.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων σε βρίσκει σε επικοινωνιακή διάθεση φίλε μου Σκορπιέ! Η Είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω τονώνει για τα καλά τις επικοινωνίες σου, σε φέρνει κοντά σε δικούς σου ανθρώπους ενώ έρχονται και ξαφνικά μηνύματα από άτομα που δεν το είχες στα σχέδια και στα πλάνα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναζητάς εγγυήσεις, σταθερότητα και κάποια μηνύματα που θα λάβεις θα σου δώσουν τώρα την πολυπόθητη επιβεβαίωση! Περνάς ζεστά στα αισθηματικά σου τα φετινά Χριστούγεννα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε σκέψεις και αναζητάς προτάσεις, λύσεις, ευκαιρίες κάτι το οποίο και θα το βρεις. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι αρκετά πιο βελτιωμένες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι εδώ και οι συνθήκες γύρω σου μπορεί να μην φαντάζουν ιδανικές όμως αυτή την εβδομάδα δέχεσαι μία σημαντική υποστήριξη στα οικονομικά σου γεγονός που θα σου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου βελτιώνει τις συνθήκες γύρω σου, μπορείς να χαρείς στιγμές, ανανεώνεσαι και αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου. Η σύνοδος Δία – Κρόνου στον Υδροχόο φέρνει την λήψη σημαντικών αποφάσεων για την πορεία και το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο έτσι λοιπόν τα Χριστούγεννα είναι ερωτικά για σένα αγαπητέ μου Τοξότη όπου έχεις την εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ζορισμένος και κάπως ανικανοποίητος όμως δίνεις τον δικό σου αγώνα για να υπερασπιστείς τον τομέα της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου παρόλο που είσαι ζορισμένος αρχίζουν και διαμορφώνονται καλύτερες εξελίξεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι εδώ, ενώ μπαίνουμε και στην περίοδο των γενεθλίων σου με τον Ήλιο και τον Ερμή να κάνουν το πέρασμά τους στο δικό σου ζώδιο! Οι μέρες που ακολουθούν είναι εκφραστικές, επικοινωνιακές, νιώθεις περισσότερη ζωτικότητα και ενέργεια! Η Σύνοδος Δία – Κρόνου τον Υδροχόο σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις στα οικονομικά σου και να δημιουργήσεις πιο ασφαλείς συνθήκες στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά λαμβάνεις κάποια μηνύματα που σε χάνουν να βρίσκεσαι με ένα κολλημένο χαμόγελο στα χείλη! Πες αυτά που αισθάνεσαι και δεν θα βρεθείς χαμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι μαχητικός, επίμονος όμως θυμώνεις από τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα γύρω σου! Στα οικονομικά παίρνεις μία σημαντική ανάσα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Μπαίνεις σε μία νέα χρυσή εποχή ανάπτυξης και προόδου της ζωής σου φίλε μου Υδροχόε! Ο Δίας και ο Κρόνος έχουν κάνει το πέρασμά τους στο ζώδιο σου, έτσι λοιπόν τώρα μπορείς να βάλεις τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο! Τα Χριστούγεννα σε βρίσκουν σε μία πολύ κοινωνική διάθεση ενώ βλέπεις κάποιες επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εκπληρώνονται επιθυμίες και προσδοκίες και πλέον ξέρεις πολύ καλύτερα τί θέλεις στο πλευρό σου για την πορεία και το μέλλον σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι προσωρινά σε αδιέξοδο και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις, δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να μην τραγικοποιείς καταστάσεις. Στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ η εβδομάδα των Χριστουγέννων σε βρίσκει ενδυναμωμένο ψυχικά και σωματικά. Κλείνεις κύκλους όμως σχεδιάζεις και τα βήματά σου για την πορεία σου. Στα επαγγελματικά σου είσαι εξαιρετικά δημιουργικός και λαμβάνεις και κάποια χαρούμενα νέα. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Αιγόκερω τονώνουν την κοινωνική σου διάθεση ενώ τα ευχάριστα μηνύματα από πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος σε ανεβάζουν σημαντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα θέλεις όλα ή τίποτα και αυτό εκφράζεις αγαπητέ μου Ιχθύ αυτή την εβδομάδα. Βάζεις στόχους, βλέπεις ποια θα είναι η πορεία των αισθηματικών πιο μελλοντικά! Επιβάλεις με κάποιο τρόπο τα θέλω σου ή και βάζεις όρια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ πιο όμορφο και ασφαλές πλαίσιο κλείνοντας και κάποιες εκκρεμότητες. Στα οικονομικά είσαι εξαιρετικά ζορισμένος, υπομονή γιατί από 7/1 παίρνεις τα πάνω σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ