Quantcast

http://picasion.com/

Τώρα στον «Γιάννη» και γεύμα junior! Σε 3 επιλογές με πατάτες, χυμό, γλειφιτζούρι και δώρο έκπληξη!

Για παραγγελίες τηλ. 2331025170 - 2331025178

Ποιος είπε ότι οι γεύσεις του «Γιάννη» είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων; Τώρα τα παιδιά απέκτησαν στον «Γιάννη» το δικό τους μενού, στις επιλογές που λατρεύουν περισσότερο και ειδικά φτιαγμένο για τις γευστικές τους προτιμήσεις. Το junior menu του ψητοπωλείου «Γιάννης» είναι πλέον γεγονός και παιδάκια; Μπορείτε να το απολαμβάνετε καθημερινά, είτε με take away από τα δύο καταστήματα του «Γιάννη» στη Βέροια, στην οδό Βενιζέλου 2 στο κέντρο και στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 27 στο Τσερμένι, είτε έρχεται στην πόρτα σας με ένα τηλέφωνο στα 2331025170 - 2331025178.


Το junior γεύμα ετοιμάζεται ειδικά για τους μικρούς φίλους του «Γιάννη», με την ποιότητα που διατηρεί αναλλοίωτη εδώ και τέσσερις δεκαετίες, μπαίνει στην πιο 
παιχνιδιάρικη συσκευασία και φυσικά έρχεται με δώρο έκπληξη! Θα το βρείτε σε τρεις επιλογές, με μπιφτέκι, κεφτεδάκια ή κοτομπουκιές, όλα φρέσκα και χειροποίητα, ετοιμάζονται με φροντίδα στο κατάστημα:

• Μπιφτεκάκι - πατατούλες - χυμούλι - γλειφιτζούρι - ΔΩΡΟ έκπληξη
• Κεφτεδάκια - πατατούλες - χυμούλι - γλειφιτζούρι - ΔΩΡΟ έκπληξη
• Κοτομπουκιές - πατατούλες - χυμούλι - γλειφιτζούρι - ΔΩΡΟ έκπληξη











Ψητοπωλείο «Γιάννης»
Βενιζέλου 2, Βέροια
2331025170

Ψητοπωλείο «Γιάννης»
Μάρκου Μπότσαρη 27, Βέροια
Τηλ. 2331025178

Βρείτε μας στο facebook: Ψητοπωλείο Γιάννης
Ακολουθήστε μας στο instagram: giannis.grill




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ