Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»: Τσιπούρες άγριες και νταούκια με 2,99€!

- Όλα τα ψάρια και ψημένα και delivery στην πόρτα σας (Τηλ. 6907646493
)
- Από τα δικά τους καΐκια... σε λίγες ώρες στο πιάτο σας!
Με καλή ψαριά επέστρεψαν σήμερα τα καΐκια του Ιχθυοπωλείου «Παπαστεφάνου», φορτωμένα με ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που έφτασαν μέσα σε λίγες ώρες στους πάγκους του στη Βέροια και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές. Σήμερα, την τιμητική τους είχαν οι άγριες τσιπούρες και τα νταούκια, που μπορείτε να τα προμηθευτείτε με μόνο 2,99€ το κιλό! 

Και φυσικά, μπορείτε να τα απολαύσετε έτοιμα ψημένα, είτε για παραλαβή από το ιχθυοπωλείο στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 3, είτε με παράδοση στην πόρτα σας. Για τις παραγγελίες σας καλέστε στο 6907646493.

Δευτέρα όλη μέρα ανοιχτά!


Για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε κάθε μέρα ολόφρεσκο ψαράκι που μέχρι πριν λίγες ώρες κολυμπούσε στις ελληνικές θάλασσες και μάλιστα σε χαμηλές τιμές, τότε ο... ψαράς σας στη Βέροια είναι το Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»! Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει σε ποιότητα και τιμές; Τα ψάρια και τα θαλασσινά τα ψαρεύουν μόνοι τους, με δικά τους καΐκια και μέσα σε λίγες ώρες, βρίσκονται, από την θάλασσα... στους πάγκους του ιχθυοπωλείου στη Βέροια!




Τα θέλετε και ψημένα; Και με υπηρεσία delivery στο σπίτι σας; Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6907646493 για τις παραγγελίες σας, ή περάστε από το κατάστημά μας στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 3 στη Βέροια για να τα διαλέξετε από κοντά.

Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»
Μ. Αλεξάνδρου 3, Βέροια
Τηλ. 6907646493
Βρείτε μας στο facebook: Ιχθυοπωλειο Παπαστεφανου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ