Quantcast

http://picasion.com/

«Άνοιξε» το Χριστουγεννιάτικο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δήμου Βέροιας

Στείλτε με ένα κλικ δωρεάν κάρτες με ευχές σε αγαπημένα πρόσωπα
Με τις φετινές γιορτές να είναι τελείως διαφορετικές και να πρέπει να κρατάμε αποστάσεις από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όλοι ψάχνουμε έναν τρόπο να σχηματίσουμε ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Μια κάρτα με χριστουγεννιάτικες ευχές είναι ένας τρόπος να δείξουμε στους ανθρώπους μας που είναι μακριά μας, πως τους σκεφτόμαστε. Έτσι και Δημοτικές Επιχειρήσεις Βέροιας, ΚΕΠΑ, ΔΕΥΑΒ και ΚΑΠΑ αποφάσισαν να γιορτάζουμε τα φετινά Χριστούγεννα μέσα από κοινή δράση, το χριστουγεννιάτικο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μια ψηφιακή πλατφόρμα (dkkcardmaker.gr) που με ένα κλικ μπορούμε να στείλουμε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα.


Στην πλατφόρμα διατίθενται 12 θέματα για να επιλέξετε το εξώφυλλο της κάρτας που επιθυμείτε να στείλετε. Θέματα κλασσικά χριστουγεννιάτικα καθώς και επίκαιρα κορωνο-θέματα που συνδέονται με τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το νερό, εμπνευσμένα από το αντικείμενο της ΚΕΠΑ, του ΚΑΠΑ και της ΔΕΥΑΒ, όλα με μια 
xmas πινελιά!

Η διαδικασία είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι το email του παραλήπτη και τις πιο όμορφες ευχές σας!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Βέροιας ΚΕΠΑ - ΔΕΥΑΒ - ΚΑΠΑ γιορτάζουμε τα φετινά Χριστούγεννα μέσα από κοινή δράση, το χριστουγεννιάτικο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. 

Αυτές τις γιορτές, ανεξάρτητα από το πόσο κοντά ή μακριά είμαστε γνωστοί, συγγενείς και φίλοι, στέλνουμε μ’ έναν όμορφο τρόπο το δικό μας μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης.

Μέσα από μια απλή πλατφόρμα, που μπορεί ο καθένας να συμπληρώσει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, οι αποστάσεις εκμηδενίζονται.

Ακόμα και μέσα στο σπίτι μας… Ακόμα και με λιγότερους αγαπημένους ανθρώπους κοντά μας... Η αγάπη ταξιδεύει παντού!

https://dkkcardmaker.gr

«Μέσα από την κοινή μας δράση σας καλούμε να στείλετε σε όλους τους αγαπημένους σας μηνύματα ελπίδας και αγάπης. Με την ευχή ότι όλα θα γίνουν σύντομα καλύτερα...»

Θεόφιλος Κορωνάς - Πρόεδρος ΚΕΠΑ
Στέργιος Διαμάντης - Πρόεδρος ΔΕΥΑΒ
Λεωνίδας Ακριβόπουλος - Πρόεδρος ΚΑΠΑ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ