Quantcast

http://picasion.com/

Στον Κοπανό... «ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα»

Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας, ωστόσο οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται. Και ειδικά όταν μιλάμε για το ποδόσφαιρο. Με το γενικό lockdown που έχει επιβληθεί στην χώρα, όλα έχουν παγώσει και οι αθλητικές δραστηριότητες
πραγματοποιούνται χωρίς φιλάθλους. Ωστόσο η αγάπη για την ομάδα δεν παύει ποτέ να υφίσταται. Όπως για παράδειγμα για τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Κοπανό Ημαθίας, οι οποίοι ανυπομονούν να ανοίξουν ξανά τα γήπεδα και να δούνε από κοντά τον σύλλογο της καρδιάς τους. 

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοπανού που ιδρύθηκε πριν από 32 ολόκληρα χρόνια, απαριθμεί δεκάδες μέλη και είναι από τους πιο δυναμικούς στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως άλλωστε αναφέρει και το πανό: «ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα».

17 σχόλια:

  1. ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ : ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΘΕΤΟ κ.λ.π. ΤΟΝ ΡΩΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΟΚ.
    ΑΠΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα σε κάποια δύσκολη στιγμή της ζωής του δεν θα πει «Βοήθα με Παναγία μου» θα πει βοήθα με Παοκ μου;;; Εύγε! Γελάνε και οι πικραμένοι

      Διαγραφή
  2. Όπως και να το κάνουμε η Ημαθία είναι κιτρινόμαυρη !.... οι ντόπιοι οι παλιοί είναι Αρειανοί !.... οι φιλοξενούμε ας είναι ΜΠΑΟΚ!.... πρωτάθλημα το Πρεσπών ..... οι ντροπή του βορρά !.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο και αν φαίνεται περίεργο οι φίλοι του ΑΡΗ είναι πολλοί περισσότεροι, απλά οι λίγοι κάνουν πολύ φασαρία, και αυτοί του ΠΑΟΚ συμπεριφέρονται ως τραμπούκοι σε όποιον είναι άλλη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλο τι θα ακούσουμε.ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
    ΗΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρειαναρα μόνο στην κιτρινόμαυρη ημαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον Κοπανο είμαστε πάνω από 500 άτομα Αρειανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είστε ??Πουθενάδες οπαδοι της ομαδας της γειτονιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,ΒΑΛΤΕ ΓΥΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος Άρης βρε μπούφοι.Ολοι η Μακεδονία Παοκάρα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο κομπλεξικοί είναι τελικά αυτοί οι Αρειανοι με τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς γι αυτούς το 60% στη Β. Ελλάδα είναι ΠΑΟΚ είτε τους αρέσει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mπαοκ μεχρι τα Μαλγαρα....μην γενικευεις για Βορειο Ελλαδα....αυτα ακουνε οι ολυμπιακε και σε γλεντανε παοκακι

      Διαγραφή
  11. Ο Κοπανός είναι κιτρινόμαυρος εδώ και πολλές δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στον κοπανο ενα χωριο γεματο αρειανους κανατε τετοιο αρθρο...γελαει ο κοσμος!!!Μονο ΑΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε να σας δουμε, κιτρινους, μαυρους , κόκκινους, να πλακώνεστε με τα παλούκια. Αναγκαία τα χόμπι αλλά μεχρι τον Κωσταντάρα στο ντούπου ντούπου; Ρε πήραν φωτια τα μπατζάκια μας. Ρε υπάρχει πολυ μεγάλο πρόβλημα σε οικογένειες. Συνέλθετε ρε σεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην συνέλθουν ΤΣΕ, τα έχουν ποτίσει με το δηλητήριο του φανατισμού δυστυχώς, για να κάνουν οι τις

      Διαγραφή
  14. Αυτός που έγραψε κομπλεξικους τους οπαδούς του ΑΡΗ να πάει στο σύνδεσμο εδώ της Βέροιας να ρωτήσει τι κάνουν οι 30δες και 40δες που κυνηγούσαν παιδάκια που φορούσαν μπλούζες άλλων ομάδων ;..... για πες μας εξυπνουλη!.... έτσι να γελάσουμε Γτ το όνομα και την χάρη όσο και άμα σε πονάει στης ομάδας σου το όνομα βγήκε !!! Κομπλεξικοί και γυναικωτοί!.... μια ζωή !.... και το 60% να το χαίρεσαι με το 30% σου να είναι γυφτοι και Αλβανοί!..... περαστικά σου τώρα και ξύδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ