Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεύτερο Σάββατο με lockdown στη Βέροια

Δεύτερο Σάββατο με την χώρα να βρίσκεται σε καθολικό lockdown λόγω του κορωνοϊού και μια βόλτα στο κέντρο της Βέροιας σε τίποτα δεν θυμίζει άλλα πρωινά Σαββάτου. Εικόνες που δεν μπορεί κανείς να συνηθίσει˙ με κλειστά καταστήματα, καφέ και ταβέρνες, κόσμος με μάσκες στο δρόμο, ανθρώπους σε απόσταση... Και ελπίζουμε δηλαδή να μην χρειαστεί να τις συνηθίσουμε και όλα αυτά να αποτελούν σύντομα μια κακή ανάμνηση. Η κίνηση των οχημάτων σήμερα ήταν αρκετά περιορισμένη στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας ενώ λίγος ήταν και ο κόσμος που κυκλοφορούσε στο κέντρο. Άλλοι έξω από ένα κρεοπωλείο, μανάβικο ή super market για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το Σαββατοκύριακο, άλλοι πάλι βγήκαν απλά μια βόλτα με έναν φίλο ή με την οικογένεια, άλλοι με τα πόδια, άλλοι με τα ποδήλατα. Κάποια πάλι βγήκαν να μαζέψουν λίγη βιταμίνη D στο πάρκο της Ελιάς.


Η φθινοπωρινή λιακάδα και οι... γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες δεν είναι καλός σύμμαχος του «μένουμε σπίτι», ωστόσο ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στους δρόμους και τα πάρκα της Βέροιας το φαινόμενο «σωματική άσκηση - 6», στον βαθμό τουλάχιστον που το βλέπαμε στην πρώτη καραντίνα. Ίσως τότε προερχόμασταν από βαρύ χειμώνα και οι πρώτες ανοιξιάτικες λιακάδες δεν μας κρατούσαν μέσα με τίποτα. Δείτε εικόνες της Βέροιας από το πρωί του Σαββάτου 14/11:











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ