Quantcast

http://picasion.com/

Οι «Συνδημότες» για το Παλιό Δικαστικό Μέγαρο

Από τον συνδυασμό των «Συνδημοτών» του Παύλου Παυλίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Δώσε σε ένα παιδί ένα σφυρί και θα νομίσει ότι όλα είναι για σπάσιμο». Η Διοίκηση του Δήμου μας πιεζόμενη από την προφανή αδυναμία της να ανταποκριθεί στα ελάχιστα των ημερών, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Με περισσή επιπολαιότητα, χωρίς καμιά σοβαρή μελέτη στα χέρια και μετά τόσα χρόνια διοίκησης στον Δήμο, αγνοώντας ακόμη και την λειτουργία του ταμείου δημόσιας περιουσίας, μετέβη στην πρωτεύουσα συνοδευόμενη από πολιτικούς παράγοντες, διεκδικώντας το κτίριο του Παλιού Δικαστικού Μεγάρου. Φυσικά με την τακτική αυτή εισέπραξε την γνωστή αόριστη διαβεβαίωση περί θετικής μελλοντικής αντιμετώπισης μίσθωσης του ακινήτου, εκτός από τα ειρωνικά χαμόγελα των φωτογραφιζόμενων παραγόντων του ταμείου!!!

κ Δήμαρχε. Θα ήταν καλό για τον τόπο να συμβουλεύεστε συμπολίτες μας που έχουν εμβαθύνει στο θέμα. Η διεξοδική ανάλυση του καλού συμπολίτη μας και πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννη Καπανίδη και η συνδρομή σ' αυτό του συντοπίτη μας δικηγόρου Γιώργου Λιόλιου, είναι μια ισχυρή βάση, στην οποία θα μπορούσατε να στηρίξετε αρχικά μια σοβαρή επιχειρηματολογία διεκδίκησης .

Εάν στην επιχειρηματολογία αυτή, είχε προστεθεί και μια ολοκληρωμένη πρόταση αξιοποίησης, θα είχατε περισσότερες πιθανότητες να ληφθεί σοβαρά η πρωτοβουλία σας.

κ. Δήμαρχε, η επιπολαιότητα αυτή έκανε να καθυστερήσετε δέκα ολόκληρα χρόνια να επιλύσετε το θέμα της γέφυρας Κούσιου. Μην ακολουθείτε εγωιστικά την ίδια λογική επιπόλαιας αντιμετώπισης και στο θέμα του Δικαστικού Μεγάρου. Ελλοχεύει ο κίνδυνος με αντιμετώπιση αυτού του τύπου από μέρους της Δημοτικής Αρχής ενός τόσο σημαντικού για τον τόπο θέματος , να πληρώσει ο Δήμος μας τα σπασμένα και δεν χρωστά. Υπάρχουν και θέματα πάνω από φωτογραφίσεις και προσωπικές προβολές».

11 σχόλια:

  1. Τι; πήγαν απροετοίμαστοι στην Αθήνα; Δεν έχουν σχέδιο;
    Γιατί σ' όλα τ' άλλα είχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαμε τον Καμπούρη, τώρα έχουμε και τον Παυλίδη.
    Όχι άλλο ''κάρβουνο'', δεν θέλουμε άλλους Σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά έχουμε μπόλικο κάρβουνο τι να τους κάνουμε τους σωτήρες ? Παπαγαλάκι !

      Διαγραφή
  3. Απορω πως δε συμβουλευτηκε ο Δημαρχος την προκατοχο του με τις ωραιες ιδεες για την αναπλαση της πολης..!!
    Φανηκε αυτο εξαλλου,απο την καταστροφη της Ελιας!
    Αισχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παυλίδη σώσε μας χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΥΛΙΔΗΣ....ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ....ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ.....ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παύλε , σου είπε κανείς πως με τον βοργιατζίδη μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση ? Επί των ημερών του ο Δήμος πήρε την κάτω βόλτα, μείναμε πίσω ! Κι εδώ ακόμη σχολιάζουν τα φερέφωνα και νομίζουν πως τάχα ειρωνεύονται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δημος Βεροιας κανει πολυ καλα και θελει και πιεζει να γινει κατι με το κτηριο, οτιδηποτε, αλλα ο δημος δεν πρεπει να εχει καμια συμμετοχη στη λειτουργια του και κυριως στη συντηρηση του. Φτανουν τα χουβαρνταλικα με χρηματα των δημοτων χωρις λογο. εαν βρουν € απο οπουδήποτε αλλου ή απο την τσεπη τους ας κανουν οτι θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε Παυλίδη πάντα ευκαιριακός! Ξεμπέρδεψε στο μυαλό σου πρώτα τι θέλεις και όχι μια στο καρφί και μια στο πέταλο όπως σε συμφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩΣ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΗ.
    Η ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ