Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόστιμο 5.000€ σε όποιον διαδηλώσει 15-18 Νοεμβρίου

Εκδόθηκε σήμερα τα μεσάνυχτα, Κυριακή, η απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη για την απαγόρευση όλων των συναθροίσεων σε όλη την Ελλάδα, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, η οποία προβλέπει πρόστιμα μέχρι και 5.000 ευρώ για όσους την παραβιάσουν. Το πρόστιμο αφορά όλους ανεξαιρέτως, είτε ως διοργανωτές, είτε ως συμμετέχοντες σε οποιαδήποτε συνάθροιση, άνω των τεσσάρων ατόμων. Η απαγόρευση ισχύει από τις 6:00 σήμερα το πρωί, 15 Νοεμβρίου, έως την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, στις 9:00 το βράδυ.

Σε ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που εκδόθηκε για την απαγόρευση αναφέρεται:

«Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 06:00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου έως και την 21:00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

• διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και
• διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

9 σχόλια:

  1. Πόσο πιο γελοίος μπορεί να γίνει ενας άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εορτάσμε Πάσχα, 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου για να βγούν οι αναρχικοί σε μπουλούκια για να κάψουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Όχι και πάλι Όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε 'οχι και αναρχικοί. Η αναρχία εχει αρχες. Φασίστες με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Τσιράκια επι πληρωμή , των "άλλων μορφων διακυβέρνησης". Ξεχνας που το ειπε η Μπενάκη στον Παπούλια; Οι χρυσαυγήτες, ειναι προνήπια μπροστά τους.

      Διαγραφή
  4. ΤΟ 67 ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΛΟΓΩ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ,ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ,ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ <<< ΠΡΟΟΔΟΣ>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σας είδα να διαμαρτύρεστε, αριστερούληδες, όταν μας μαντρώσανε μέσα στην Ανάσταση και όταν δεν έγιναν οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου. Αλλά ξέχασα. Πατρίδα και Θρησκεία είναι οι εχθροί σας. Δεν έχει λοιπόν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει και θα γίνει όσο και αν μας\σας πονάει. Μακάρι του χρόνου να μην υπάρχει ο κίνδυνος του κορωνοϊού και να μαλώνουμε και πάλι με χαρά μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ,ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Μ. ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ, ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΠ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΑΙΔΑ??.....Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΗΤΑΝ Η ΕΣΤΙΑΣΗ (ΤΑΒΕΡΝΕΣ) ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΑΝ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ SYPER MARKET ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ,AΛΛΑ EINAI ANOIXTA. ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ??ΓΕΧΑΣΤΗΚΕ??ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ORUC REIS???(ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ)???ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ????(ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ)???ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚ/ΜΕΙΟ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΟ 2013??? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ??? (Ο ΑΔΩΝΙΣ)???ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ... ΚΛΠ...ΚΛΠ..ΚΛΠ....ΑΣΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ .ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΒΙΣΤΑ ΣΕΡΙΦΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ......ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ 5 ΑΤΟΜΑ?? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ???ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ