Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Λαγκαδά

Ο Ιωάννης νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε απλή κλίνη του νοσοκομείου «Γ. Παπαγεωργίου» τις τελευταίες τρεις ημέρες

Εκοιμήθη σήμερα, Κυριακή, ο μητροπολίτης Λαγκαδά, Ιωάννης, κατά κόσμον Ιωάννης Τασσιάς, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο «Γ. Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης με κορωνοϊό. Επιβεβαιώνοντας την είδηση του θανάτου του, ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης, δήλωσε στο makthes.gr ότι ο μητροπολίτης «νοσηλευόταν τρεις μέρες στο «Παπαγεωργίου» σε απλή κλίνη με οξυγόνο. 

18 σχόλια:

  1. Μόνο οι παπάδες πεθαίνουν από κοροδοιο! Τυχαίο; η κυρία κεραμεως τελικά επέζησε με βαριά τραύματα στους πνεύμονες; ο πρόεδρος της Αγγλίας το ίδιο; ο τραμπ το ίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα με θυμηθείτε, οι επόμενοι θα είναι μοναχοί του Αγίου όρους. Προσωπικά, αν δεν ανακοινωθούν και τα άλλα υποκείμενα νοσήματα, δεν πείθομαι για την αιτία του κορωνοϊού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κορωνοιος δεν κανει διακρισεις και προφανως και ειχε υποκειμενα νοσηματα ο ανθρωπος. ομως τι παει να πει υποκειμενα νοσηματα και ευαλωτες ομαδες? οταν ολοι λιγο πολυ πενρνουν το ελαχιστο 1 η 2 χαπια την ημερα. πως οριζεται το ευαλωτη ομαδα?
    επιτελους δεν ειναι παιχνιδι και μην περιμενετε να δειτε την μαρκα απο τα καρφια. τηρηστε αυτα που λενε οι ειδικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε οταν οι αρμοδιοι δημιουργουν ερωτηματικα στους "κοινους θνητους" τοτε υπαρχει αποπρασανατολισμος και αντιδραση...εδω πλην καλα καλα δουμε το αποτελεσμα των μετρων που βαλανε την αλλη μερα περνουν αλλα και αλλα ....τι λεει η λογικη;;;; περνω το αποτελεσμα των μετρων που πηρα χωρις καιρισκοπισμους και πιεσεις και προχωρω στην διορθωση σε ευλογο χρονο ξεκαθαρα και οχι με "ειδικες" πιεσεις....Προφανως και υπαρχει ΙΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Τελικά ή για να σωθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που είναι εκείνος που μιλαει με δασείες και περισπωμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τίποτε σοβαρό έχεις να σχολιάσεις επι του θέματος; Μειώνοντας τους άλλους δεν αποκτάς μεγαλύτερη αξία.

      Διαγραφή
  6. Καλόν Παράδεισο στόν μεταστάντα μητροπολίτη, ἔστω καί ἂν μᾶς ἐλύπησε μέ τίς πρό ὀλίγων μηνῶν δημόσιες τοποθετήσεις του!

    Δηλαδή τί μᾶς λέγει ὁ... ΠΕΟΔΥ; Ὅτι οἱ πάσχοντες ἐκ τοῦ... θανατηφόρου κοροϊδοϊοῦ νοσηλεύονται σέ ἁπλούς θαλάμους; Βρέ μπάς καί ἀπεβίωσε ἀπό κἄτι ἄλλο ὁ ἄνθρωπος καί κἄποιοι, ὅταν βλέπουν ἑτοιμοθάνατο, δέν διστάζουν νά τόν ὑποβάλουν καί σέ κοροϊδοϊοτέστ γιά ν' αὐξάνεται ὁ ἀριθμός τῶν «κρουσμάτων»; Πότε ἀκριβῶς ἔγεινε τό τέστ καί βρέθηκε «θετικός» ὁ μακαριστός Ἰωάννης; Καί σέ πόσες ἐπαναλήψεις ὑπεβλήθη τό δεῖγμα πού τοῦ πῆραν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην το παιζεις πιστος,
      φαρισαιος εισαι
      που θα τον σταυρωνε.
      σταματα τον κατηφορο
      οσο ειναι νωρις
      καθημερινα διαψευδεσαι
      εκτος αν θελεις να δεις
      την μαρκα απο τα καρφια,
      αρα δεν πιστευεις.

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη, απο κεκτημένη ταχύτητα, καπου το χάνεις. Σέβομαι απολύτως τον "αιρετικό" και μάλιστα επώνυμο λόγο σου. Οι αιρετικοί, πάμπολλες φορες, ειχαν δίκιο. Αγαπητέ μου, ο ματαστάς, ζούσε , εστω με τα όποια υποκείμενα νοσήματα. Η ιατρική και τα φάρμακα, ανέβασαν πολύ το προσδόκιμο ζωής. Ηρθε λοοιπόν ο ιός, και μετέστη. Μπορούσε να το αποφύγει; Μάλλον ναι. Και λεω μάλλον, γιατι δεν ξέρουμε λεπτομέρειες της υγείας του. Πως να το κάνουμε; Οι αδύναμοι οργανισμοί, κινδυνεύουν θανάσιμα και δεν εχει "με συγχωρείτε δεν θα το ξανακάνω". Ναι , εχουμε χιλιάδες θανάτους, απο μυριες άλλες αιτίες όπως πάντα και απο κοινή γρίπη. Ειμαο πεπεισμένος, πως η υγεία επιβαρύνεται τωρα, ανεπανόρθωτα , σε ήδη άρρωστους.

















      Διαγραφή
    3. Φαντάζομαι δεν θα μου την πέσεις για το "ματαστάς". Ορθογραφικό ητανε. Μεταστάς λοιπόν.

      Διαγραφή
  7. Τελικά (Συν Αθηνά και χείρα κίνει) ή (πίστευε και μη ερεύνα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ