Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεβαιώθηκαν πρόστιμα 15.000€ σε δύο μεγάλα Σούπερ Μάρκετ της Βέροιας

Κινδυνεύουν με σφράγιση για 15 ημέρες!
Βαριά "καμπάνα" έπεσε σε δύο καταστήματα μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ στη Βέροια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, μετά από έλεγχο τήρησης των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού σε δύο σούπερ μάρκετ στην Περιφερειακή Οδό Βέροιας, οι αρμόδιες αρχές διαπίστωσαν παραβάσεις (απολύμανση καλαθιών / καροτσιών) που επέφεραν πρόστιμα ύψους 15.000 ευρώ, ενώ υπάρχει ακόμα και ενδεχόμενο σφράγισής τους για διάστημα 15 ημερών.

21 σχόλια:

  1. Α καλά. Είναι σαν κι αυτές τις ειδήσεις που ανακοινώνουν: Αποσύρεται το τάδε τρόφιμο. Διαβάζεις παρακάτω, περιμένοντας να δεις τι νοθεία, η ακατάλληλα - ληγμένα περιείχε. Και το μόνο που αναφέρει είναι: περιείχε ίχνη από ξηρούς καρπούς και δεν το ανέφερε στη συσκευασία. Όπως οι έλεγχοι που γράφουν ένα κατάστημα, γιατί οι πυροσβεστήρες είχαν λήξει. Να δείξουν δηλαδή οι ελεγκτές ότι δουλεύουν.
    Αν θέλουν να κάνουν ουσιαστικό έλεγχο, να ρίχνουν μια φιλική φάπα σε όσους σκεπάζουν το μισό πρόσωπο με τη μάσκα και στις ηλίθιες που σε ολόκληρο άδειο χώρο ψυγείων, θα αράξουν δίπλα στο μοναδικό πελάτη που σκέφτεται αν θα αγοράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι φρούτα βγάζει η Βέροια.
    Όπως εκείνος που μιλαει με δασείες και περισπωμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφει με δασειες και περισπωμένες, δεν μιλάει. Και λες αυτόν φρούτο.

      Διαγραφή
    2. Γιατί τι Σε πειράζουν οι δασειες και περισπωμενες;Το επίπεδο της μορφωσης μας θα ήταν καλύτερο με την καθαρεύουσα...

      Διαγραφή
  3. Οι μέρες είναι κρίσιμες και χρειάζονται έλεγχοι παντού μπράβο στις αρχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα ναι νιωθει αρχαιος καθηγητης ..ο έρμος χαχα

      Διαγραφή
    2. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ Τ` ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ. Π.Χ. ΤΟ 2014 ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 1,2 ΕΚΑΤΟΜ.ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟ 2010, ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ 1251/67 ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚ/ΤΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΥΣΗΣ ,ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝΝΝΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Υ/Γ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΤΙΣΤΗΚΑΝ.ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100,500,1000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕ.ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ??ΑΝ ΚΛΕΨΕΙΣ ΛΙΓΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ,ΑΝ ΚΛΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ....

      Διαγραφή
  4. Γιατί στα μικρά Σούπερ Μάρκετ εντός της πόλης γίνεται απολύμανση καλάθι. Ας ελέγχουν λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται εφόσον υπάρχουν. Οι εφαρμοστές τους πρέπει να επαινούνται και να προστατεύονται από κάθε λογής κακότροπα και θιγόμενα πρόσωπα έτσι ώστε να μπορούνε να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και απρόσκοπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εχεις αλλεργία στους ξηρους καρπούς ομως τις διαβάζεις τις συσκευασίες. Και αν δεν το γραφει και φας την πατησες ασχημα. Αλλα αν κατι δεν το παθεις ο ιδιος σου φαίνεται ασημαντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στην αστυνομία της Βέροιας. Έπραξε το καθήκον της. Οι νόμοι βγήκαν για να εφαρμόζονται. Κάποια αριστερά υποκείμενα πρςπει να χαίρονται τώρα και να μην κακολογούν διότι επιτέλους χτυπήθηκαν καποια μεγάλα ψάρια. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αριστερό υποκείμενο14 Νοεμβρίου 2020 στις 9:21 μ.μ.

      Οποτεδήποτε συναντάτε εις το εξής χαρούμενα υποκείμενα, να γνωρίζετε πως πρόκειται περί αριστερών υποκειμένων και οφείλετε να τα καταδίδετε εις τας αρχάς το συντομότερο δυνατόν.

      Διαγραφή
    2. Γιατι λες υποκειμενα τους αριστερους τε σκουπίδι?

      Διαγραφή
  8. Καλώς μπήκαν τα πρόστιμα και έκλεισαν τα σουπερμαρκετ αφού δεν τηρούσαν τα μέτρα και εδώ που τα λέμε ειδικά στο ένα με τόσο κόσμο εβαζαν δυο ταμεία μόνο και γινόταν χαμός. Θα πρέπει όμως η αστυνομία να έχει συνεχή παρουσία στην πόλη μέσα με συνεχόμενους ελέγχους. το 1/3 όσων κυκλοφορούν έξω είναι με τη μάσκα στο χέρι ή στο λαιμό. επίσης τα καφέ που λειτουργούν είναι όλοι με τη μάσκα στο λαιμό καθώς και οι ντελιβεράδες. Πηγαίνουν παντού και δεν φοράνε μάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ola tha klisun k o kosmakis tha skotonete gia ena komati psomaki.ola meletimena ine.se ligo tha klisun k alla market.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κράτος Δικαίου σημαίνει όλοι να εφαρμοζουν το νόμο αλλιώς να τιμωρούνται σύμφωνα με τους νόμους. Και οι μικροί καιωοι μεγάλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ για να ξεχωρίζουν οι άπιστοι και οι βλάκες....σημερα 14.11 τα δύο μάρκετ της Βέροιας είναι κλειστά.....και ο Kostakis φαίνεται ότι είναι κοσμάκης και ακόμα παρακάτω...δεν παίρνει ΚΈΑ ούτε άλλο έσοδο έχει για να πάρει ψωμάκι....να του στειλουμε 1 φρατζόλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στην αστυνομία που εφαρμόζει τους νόμους και στις μεγάλες επιχειρήσεις!Όλοι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται το ίδιο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντρεπεστε να πειτε ποια ειναι τα S. M? Κρυφα τα επιβαλανε τα πρόστιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως κ με τς καφετέριες λες κ δν θα πάει κόσμος ξανά

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ