Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή: Απαγόρευση κυκλοφορίας από σήμερα στις 21:00

Νέο ωράριο σε super market, καταστήματα τροφίμων, delivery

Σε νέα πραγματικότητα μπαίνει από σήμερα η χώρα, καθώς τίθενται σε εφαρμογή νέα έκτακτα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Από σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 05:00. 
Τρεις είναι οι σημαντικοί λόγοι που θα επιτρέπεται η έξοδος από το σπίτι μετά τις 21:00 και αυτοί είναι λόγοι εργασίας, λόγοι υγείας και ατομική κίνηση με κατοικίδιο σε κοντινή απόσταση από την κατοικία. Για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις υποχρεωτική είναι η αποστολή SMS στο 13033 με τους αντίστοιχους κωδικούς ή η σχετική βεβαίωση.

Επιπλέον, από σήμερα τα super market, mini market και λοιπά καταστήματα τροφίμων θα κατεβάζουν ρολά στις 20:30, ενώ super market και mini market θα μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες delivery έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

-Τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. super market, minimarket, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων θα λειτουργούν έως τις 20.30.

-Ειδικά, για τις υπεραγορές τροφίμων (supermarket) και τα mini market διευκρινίζεται ότι μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες delivery και μετά τις 20.30 και έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

-Τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο.

-Σημειώνεται ότι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία κάθε εμπορικού καταστήματος που λειτουργεί σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 16 του ν. 4177/2013 (Α’ 173).

Σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 - 05.00, διευκρινίζεται ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.

Επίσης, διευκρινίζεται ότι η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) συνεχίζεται μετά τις 21.00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, όχι όμως ως αυτοτελής λόγος μετακίνησης, αλλά στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές.

3 σχόλια:

  1. Να τοποθετηθει ο Δημήτριος Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις ήδη οργανώσαμε ομάδες αντίστασης. Μετα τις 9, ομάδες αγωνιστών, Θα διατρέχουν την πόλη μας , με ολους τους συνωμοτικούς κανόνες. Να μην περάσει ο ιμπεριαλισμός, οι κεφαλαιοκράτες και η διεθνής αντίδραση. Εμπρός ψηλά τα λάβαρα των λαϊκών αγώνων. Ενάντια στις απαγορεύσεις της αντίδρασης. Βεβαια, απαγορεύεται να φέρουν οι αγωνιστες μαζί τους ή πάνω τους, Ελληνική σημαία. Ρούσικη, επιβάλλεται. Ακόμη , απαγορεύεται αντίλογος στην γραμμή που δόθηκε απο το συντονιστικό. Τελος, απαγορεύεται κάθε πρωτοβουλία, κίνηση ή δράση, εάν πρωτα δεν την εγκρίνει η κεντρικότατη επιτροπή. Εμπρός λαέ ενάντια στις απαγορεύσεις της πλουτοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ