Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Pet Shop & Grooming Saloon «Kingdom of the Animals» παραμένει ανοιχτό

Όλα τα προϊόντα στην πόρτα σας με ένα τηλέφωνο στο 23311 25314 ή 6980036828

✔️ Grooming Saloon & Pet Shop
✔️ Τροφές και αξεσουάρ για όλα τα κατοικίδια

Το κατάστημά grooming saloon - pet shop «Kingdom of the Animals» στη Βέροια, παραμένει ανοιχτό και συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του (ωράριο καταστημάτων), τόσο για αγορές από το κατάστημα όσο και με τηλεφωνικές αγορές. Όλα τα προϊόντα του «Kingdom of the Animals» έρχονται στην πόρτα σας με ένα τηλέφωνο στο 23311 25314 ή 6980036828 (ελάχιστη παραγγελία 5€).

Γιατί και τα κατοικίδιά μας την περίοδο της καραντίνας θέλουν και αυτά την φροντίδα τους, τα παιχνίδια τους αλλά και αξεσουάρ για την βόλτα ή τη μεταφορά τους.

Το κατάστημα grooming saloon - pet shop «Kingdom of the Animals» είναι ένας νέος χώρος που δημιουργήθηκε στη Βέροια, με πολλή αγάπη για όλα τα ζωάκια. Βρίσκεται στην οδό Μπιζανίου 9 και τα κατοικίδιά σας θα τον λατρέψουν!

Στο κατάστημα «Kingdom of the Animals» θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε τροφές, αξεσουάρ και παιχνίδια για κάθε είδους κατοικίδιο, πακέτα προσφορών για τα γατάκια σας, ενώ επαγγελματίας πτυχιούχος groomer αναλαμβάνει την περιποίηση, την φροντίδα και τον ασφαλή καλλωπισμό τους.


Και επειδή ο καλλωπισμός του κατοικιδίου είναι ανάγκη που πρέπει να μας γίνει ρουτίνα και όχι πολυτέλεια, αφήστε τους ειδικούς στο «Kingdom of the Animals» να αναλάβουν με πολλή αγάπη και γνώση την φροντίδα του, το λούσιμο, το κούρεμα, το κόψιμο των νυχιών και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια όμορφη εμφάνιση και καλή υγεία!

Επίσης θα βρείτε και παπαγαλάκια budgie σε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς, που απολαμβάνουν την κουβέντα και θέλουν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της οικογένειας. Απολαύστε την παρέα τους και αφήστε και σε αυτά να απολαύσουν την δική σας!




Kingdom of the Animals - Grooming saloon - Pet Shop
Μπιζανίου 9, Βέροια
Τηλ. 23311 25314 - 6980036828
Βρείτε μας στο facebook: Animal Of The Planets groomer & pet shop
Ακολουθήστε μας στο instagram: kingdomoftheanimal

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ