Quantcast

http://picasion.com/

Χωρίς προηγούμενο τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα στην Ημαθία

Νέο «σοκ» με 111 κρούσματα!
Στα 3209 ανέρχονται τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ. Για μια ακόμη ημέρα εκτοξεύθηκε ο αριθμός των διασωληνωμένων, καθώς σήμερα καταγράφονται στις ΜΕΘ σχεδόν 500 συμπολίτες μας διασωληνωμένοι, ενώ το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν ακόμα 60 θάνατοι, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου 2020. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκε νέος σοκαριστικός αριθμός κρουσμάτων και συγκεκριμένα 111 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο, κατατάσσοντας την Ημαθία 5η πανελλαδικά στη λίστα με τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα. Με τον σημερινό αριθμό, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ημαθία από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται στα 1406.

Αναλυτικότερα τα κρούσματα εντοπίστηκαν:

- (29) κρούσματα  κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας,
- (3180) εγχώρια κρούσματα,
Συγκεκριμένα:
564 κρούσματα από την Περιφέρεια Αττικής
905 κρούσματα από την Π.Ε. Θεσσαλονίκης
9 κρούσματα από την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
2 κρούσματα από την Π.Ε. Αργολίδας
12 κρούσματα από την Π.Ε. Αρκαδίας
12 κρούσματα από την Π.Ε. Άρτας
32 κρούσματα από την Π.Ε. Αχαϊας
9 κρούσματα από την Π.Ε. Βοιωτίας
19 κρούσματα από την Π.Ε. Γρεβενών
95 κρούσματα από την Π.Ε. Δράμας
64 κρούσματα από την Π.Ε. Έβρου
6 κρούσματα από την Π.Ε. Εύβοιας
8 κρούσματα από την Π.Ε. Ευρυτανίας
1 κρούσμα από την Π.Ε. Ζακύνθου
9 κρούσματα από την Π.Ε. Ηλείας
111 κρούσματα από την Π.Ε. Ημαθίας
35 κρούσματα από την Π.Ε. Ηρακλείου
2 κρούσματα από την Π.Ε. Θάσου
2 κρούσματα από την Π.Ε. Θεσπρωτίας
1 κρούσμα από την Π.Ε. Θήρας (Ίος)
14 κρούσματα από την Π.Ε. Ιωαννίνων
76 κρούσματα από την Π.Ε. Καβάλας
1 κρούσμα από την Π.Ε. Καλύμνου
77 κρούσματα από την Π.Ε. Καρδίτσας
8 κρούσματα από την Π.Ε. Καστοριάς
11 κρούσματα από την Π.Ε. Κέρκυρας
4 κρούσματα από την Π.Ε. Κεφαλληνίας
101 κρούσματα από την Π.Ε. Κιλκίς
54 κρούσματα από την Π.Ε. Κοζάνης
10 κρούσματα από την Π.Ε. Κορινθίας
5 κρούσματα από την Π.Ε. Λακωνίας
207 κρούσματα από την Π.Ε. Λάρισας
2 κρούσματα από την Π.Ε. Λασιθίου
47 κρούσματα από την Π.Ε. Λέσβου
1 κρούσμα από την Π.Ε. Λευκάδας
4 κρούσματα από την Π.Ε. Λήμνου
79 κρούσματα από την Π.Ε. Μαγνησίας
16 κρούσματα από την Π.Ε. Μεσσηνίας
4 κρούσματα από την Π.Ε. Μυκόνου
34 κρούσματα από την Π.Ε. Ξάνθης
3 κρούσματα από την Π.Ε. Πάρου
166 κρούσματα από την Π.Ε. Πέλλας
46 κρούσματα από την Π.Ε. Πιερίας
1 κρούσμα από την Π.Ε. Πρέβεζας
7 κρούσματα από την Π.Ε. Ρεθύμνου
33 κρούσματα από την Π.Ε. Ροδόπης
8 κρούσματα από την Π.Ε. Ρόδου
2 κρούσματα από την Π.Ε. Σάμου
72 κρούσματα από την Π.Ε. Σερρών
2 κρούσματα από την Π.Ε. Σποράδων
1 κρούσμα από την Π.Ε. Σύρου
26 κρούσματα από την Π.Ε. Τρικάλων
9 κρούσματα από την Π.Ε. Φθιώτιδας
59 κρούσματα από την Π.Ε. Φλώρινας
2 κρούσματα από την Π.Ε. Φωκίδας
23 κρούσματα από την Π.Ε. Χαλκιδικής
10 κρούσματα από την Π.Ε. Χανίων

-57 κρούσματα υπό διερεύνηση.    

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 3209 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 82034, εκ των οποίων το 53.7% άνδρες.

4714 (5.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 20917 (25.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

480 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 148 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 410 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 60 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1288 θανάτους συνολικά στη χώρα. 523 (40.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

25 σχόλια:

  1. Ας ελπισουμε να υπάρξει μείωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταμάτα παίρνεις γραμμή και να γράφεις ότι μαλακίας σου λένε να γράφεις Βεροιώτη.. Βλέπεις ότι έξω δεν κινείται ψυχή πως σκατα κόλλησαν όλοι αυτοί και διπλασιάστηκαν τα κρούσματα σε μια μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν κυκλοφορούν το βράδυ μετά τις 9.. δες όλη την ημέρα

      Διαγραφή
    2. Κόλλησαν απ' τις προηγούμενες μέρες ρε μυαλοπώλη..Από τη στιγμή που το κολλάς θέλει 5-6μερες για να δείξει το τεστ και καμμια 10αρια για να εκδηλωθουν τα συμπτώματα ..Οι μέρες τη καραντίνας θα αρχίσουν να φαίνονται την επόμενη βδομάδα ..

      Διαγραφή
    3. @νοϊτε αυτά τα κρούσματα που έχει σήμερα η Ημαθία είναι που κόλλησαν τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν. Οταν μαγαζιά, καφέ και οι ταβέρνες ήταν γεμάτα.

      Διαγραφή
    4. Πρόβατο σταμάτα να ψιθυρίζεις δε σε ακούμε...

      Διαγραφή
    5. Μάντεψε..ξάδερφε του Χατζατζάρη (DH)!!!

      Διαγραφή
    6. Τα συμπτώματα δεν εμφανίζονται από τη μια μέρα στην άλλη μπετόβλακα ψεκασμένε. Ο ιός πρέπει να επωαστεί πρώτα και αυτό χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα.

      Διαγραφή
    7. Εσύ πάλι παρόλο που κλείνουμε τόσους μήνες με αυτή την κατάσταση δεν κατάλαβες πως αυτά που βλέπουμε σήμερα είναι κατάσταση πριν από περίπου 2 εβδομάδες. Γκιουμια. Έχετε και άποψη και νομίζετε πως έχετε και δίκιο και το βροντοφωναζετε.

      Διαγραφή
    8. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡΑ Α.Κ.Α. "ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ", ΕΦΤΑΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  3. Kαί λοιπόν; Καί στήν Πέλλα εἶχαν πολλαπλάσια «κρούσματα» σέ 2 ἐργοστάσια πρίν 3 μῆνες. Δέν ἔγεινε τίποτε τό ἀσύνηθες ἢ ἀνησυχητικό.
    Τούς καραντίνιασαν καί τους φίμωσαν ἄδικα τῶν ἀδίκων. Κανείς δέν ζήτησε συγγνώμη γιά τόν ἐγκλεισμό καί τήν κατατρομοκράτησι τόσων ὑγιεστάτων ἀνθρώπων._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΨΕΙΣ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΙΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ..
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..
    ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν ολοι τρεχουν να κανουν τεστ απο τον πανικο που σπερνεται, ετσι γινεται.....κρατηστε καπου τα κρουσματα αλλα ζητηστε ποσοι εκαναν τεστ....γιατι δεν μας δινουν πληρη εικονα ...πχ εγιναν τοσα τεστ και απο τα τοσα ηταν θετικα τοσα....τι εχουν να φοβηθουν με την αληθεια;;; προφανως (πονηρα) μηπως παρασυρθει ο λαος και οι ΜΕΘ οι "παμπολλες" δεν φτανουν.....Σε τι οφελει η σκοπιμοτητα...ετσι δεν προαγεται η αμοιβαια εμπιστοσυνη κρατους λαου...ας το χωνεψουν οι πολιτικοι πλεον....ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο πατερας μου κολλησε πριν 10 μερες και χθες ανεβασε πυρετο και εκανε το τεστ .απλα 10 μερες εκανε να γινει η εκκολαψη...
    μη σου τυχει φιλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθεια τι πουλακι βγηκε απο την εκκολαψη?

      Διαγραφή
    2. Περαστικα φιλε, μακαρι να το περασει ελαφριά, οντως είναι μη σου τυχει...

      Διαγραφή
  7. οταν φωναζουμε και λεμε για το εγκλημα που εγινε σ ενα γαμο(γινεται χαμος σε Αγκαθια, Μελικη και Βεροια) ψαξτε να βρειτε τι κοινο εχουν;ουτε σ ενα μηνα δεν θα γλυτωσουμε απ τα κρουσματα γιατι παει αλυσιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδαμε και στη Κοζάνη που έχει 2 βδομάδες παραπάνω lockdown πόσο έπεσαν τα κρούσματα. Κατά τα άλλα θέλει η κυβέρνηση αρχές Δεκεμβρίου να ανοίξει τα καταστήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι κόλλημα κι αυτό με τον γάμο, στη Μελίκη μάσκα δε φορούσαν ούτε γι αστείο, σε άλλο πλανήτη οι άνθρωποι . Μόνο έναν είχα δει να φοράει , που με το τρακέρ πήγαινε στο χωράφι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι όταν τα μαγαζια πριν την καραντινα ήταν όλα γεμάτα με όρθιους πήχτρα και μάλιστα κεντρικά όπου μέσα από τον κόσμο περνάει η μισή Βέροια από ανάμεσα τους, αυτά τα κρουσματα ποτε νομίζεται ότι θα τελειώσουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ! ΜΗΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΤΕ ....ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  11. Τα κρούσματα είναι πολύ πιο πολλάμ έχει πολλούς που έχουν τα συμπτώματα κ κάθονται σπίτι. Πολλοί έχουν κολλήσει πριν δέκα μέρες κ τώρα εμφανίζονται. Πολλοί που το έπαιζαν μάγκες ,σήμερα είναι κλειδαμπαρωνενοι σπίτι κ το σκ@το έφτασε στην κάλτσα. Όσοι νοσούν λένε ότι όποιος δεν πιστεύει στον κορονοιο ,είναι για ψυχιατρείο. Η μόνη λύση είναι μάσκα κ καμιά επαφή με κόσμο. Θα χτυπάτε το κεφάλι σας μετά κ θα λέτε καλύτερα αποκλεισμένος κ γέρος παρά βλάκας κ αρρωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι όταν δίνεται βήμα σε επικίνδυνα άτομα που αποκαλούν τον κορωνοιό "κοροδοιό" και εξισώνουν την πραγματικότητα με θεωρίες συνωμοσίας αγραμμάτων και ψεκασμένων στην πόλη του Σώρρα, των σανοφάγων, των ψεκασμένων και διαφόρων ντεμέκ "ντόκτορων" θα πρέπει να περιμένεις και τα ανάλογα αποτελέσματα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΠΕΖΟΥΛΙΑ. ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ