Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα γευστικά κρεατοσκευάσματα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Νέο ωράριο: Δευτέρα-Σάββατο: 07:30-15:30
Τηλ. παραγγελιών: 2331061683
Έρχεται Σαββατοκύριακο με καραντίνα όλοι στο σπίτι. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι εδώ, για να μας φτιάξει την διάθεση με τις νοστιμιές που ετοιμάζει. Γιατί και η καραντίνα θέλει τη νοστιμιά της! Εκπληκτικά κρεατοσκευάσματα που ετοιμάζει καθημερινά, με κορυφαίας ποιότητας κρέατα, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κοτόπουλο, καπνιστά, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, για ένα νόστιμο και πολύχρωμο αποτέλεσμα. Όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη!

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) στέλνοντας «2» στο 13033 και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει τις δύσκολες αυτές ημέρες, φέρνοντας την παραγγελία σας στην πόρτα σας και χωρίς χρέωση, με ένα τηλέφωνο στο ☎2331061683.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ