Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτάχθηκαν 2 ιδιωτικές κλινικές στη Θεσσαλονίκη - Μεταφέρονται οι ασθενείς

Στην επίταξη δύο ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα της Γενικής Κλινικής «Λυσίμαχος Γρηγ. Σαραφιανός» επί της οδού Ιουστινιανού στο κέντρο και της «Εuromedica Γενική Κλινική» στη νέα παραλία προχώρησε σήμερα το πρωί το υπουργείο Υγείας μετά τη χθεσινή αρνητική απάντηση για εθελοντική παραχώρηση 200 κλινών. Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ το οποίο έχει την υπογραφεί του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια η επίταξη ξεκινάει από σήμερα και για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Η διοίκηση και το προσωπικό των αναγκαστικά δεσμευόμενων επιχειρήσεων υποχρεούνται στην παροχή κάθε αναγκαίας σύμπραξης για την υλοποίηση των σκοπών της παρούσας αναγκαστικής δέσμευσης, παρέχοντας κάθε αναγκαία συνδρομή στην εισαγωγή ασθενών από άλλα δημόσια νοσοκομεία ή δημόσιες δομές υγείας, στη μετακίνηση νοσηλευόμενων ασθενών, καθώς και στην ανάληψη της διοίκησης της επιχείρησης και του προσωπικού της για τον ανωτέρω περιγραφόμενο σκοπό, από τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Λίγες ώρες μετά την επίταξη από το υπουργείο Υγείας, άρχισαν να εκκενώνονται οι κλινικές  που θα φιλοξενήσουν ασθενείς με Covid-19.

Δείτε τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους ασθενείς που νοσηλεύονταν στην Κλινική Σαραφιανός επί της οδού Ιουστινιανού προς άλλη ιδιωτική μονάδα υγείας της πόλης.




Πηγή
Φωτο: voriagrtimes

3 σχόλια:

  1. πω πω πω πραμα που εχω σημερα...
    του γαλάκτου , για περάστε κυριες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίταξη δεν είναι όταν πληρώνει το κράτος τις κλίνες. Θα τους πληρώσει κανονικά το δημόσιο ταμείο τους κλινικάρχες. Μην τρελαθούμε που είναι επίταξη αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα περιπου δημοκρατικα πολιτευματα και οπου επικρατει μια καποια σχετικη νομιμοτητα ετσι γινεται. υπαρχουν ( πρεπει ) αποζημιωσεις!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ