Στην επίταξη δύο ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα της Γενικής Κλινικής «Λυσίμαχος Γρηγ. Σαραφιανός» επί της οδού Ιουστινιανού στο κέντρο και της «Εuromedica Γενική Κλινική» στη νέα παραλία προχώρησε σήμερα το πρωί το υπουργείο Υγείας μετά τη χθεσινή αρνητική απάντηση για εθελοντική παραχώρηση 200 κλινών. Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ το οποίο έχει την υπογραφεί του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια η επίταξη ξεκινάει από σήμερα και για χρονικό διάστημα 15 ημερών.
Η διοίκηση και το προσωπικό των αναγκαστικά δεσμευόμενων επιχειρήσεων υποχρεούνται στην παροχή κάθε αναγκαίας σύμπραξης για την υλοποίηση των σκοπών της παρούσας αναγκαστικής δέσμευσης, παρέχοντας κάθε αναγκαία συνδρομή στην εισαγωγή ασθενών από άλλα δημόσια νοσοκομεία ή δημόσιες δομές υγείας, στη μετακίνηση νοσηλευόμενων ασθενών, καθώς και στην ανάληψη της διοίκησης της επιχείρησης και του προσωπικού της για τον ανωτέρω περιγραφόμενο σκοπό, από τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Λίγες ώρες μετά την επίταξη από το υπουργείο Υγείας, άρχισαν να εκκενώνονται οι κλινικές που θα φιλοξενήσουν ασθενείς με Covid-19.
Δείτε τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους ασθενείς που νοσηλεύονταν στην Κλινική Σαραφιανός επί της οδού Ιουστινιανού προς άλλη ιδιωτική μονάδα υγείας της πόλης.
Πηγή
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Βουβός πόνος και αμέτρητα στεφάνια - Η Αλεξάνδρεια αποχαιρετάει τα παλικάρια της
-
Η Αλεξάνδρεια, η Ημαθία και ο ΠΑΟΚ πενθούν - Ο πόνος είναι βουβός, αλλά η μνήμη τους θα παραμείνει ζωντανή
-
Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Νικόλας της παλιάς γειτονιάς του κέντρου της Βέροιας.
-
Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου άνδρα τα μεσάνυχτα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου 2026 στη Βέροια, από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού
-
Κόρη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη
-
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2026 έκοψαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε
-
Σοκάρει το βίντεο από το φλεγόμενο διαμέρισμα Σοβαρό περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια
-
Ο Δήμος Βέροιας τίναξε στον αέρα την μπάνκα της Αποκριάς - Θα γίνει πανικός με μεγάλη παρέλαση με άρματα, πάνω από 2.000
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/01) στον κυκλικό κόμβο του Μακροχωρίου, προκαλώντας αναστάτωση σε
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2026 στον επαρχιακό δρόμο από το Μακροχωρίου με κατεύθυνση προς τη






πω πω πω πραμα που εχω σημερα...
ΑπάντησηΔιαγραφήτου γαλάκτου , για περάστε κυριες ...
Επίταξη δεν είναι όταν πληρώνει το κράτος τις κλίνες. Θα τους πληρώσει κανονικά το δημόσιο ταμείο τους κλινικάρχες. Μην τρελαθούμε που είναι επίταξη αυτό.
ΑπάντησηΔιαγραφήστα περιπου δημοκρατικα πολιτευματα και οπου επικρατει μια καποια σχετικη νομιμοτητα ετσι γινεται. υπαρχουν ( πρεπει ) αποζημιωσεις!
Διαγραφή