Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χασισόδεντρα στις ζαρντινιέρες της Αθήνας; Χα! Όταν τα έκανε αυτά η Βέροια...

Γατάκια...
Και ενώ όλη η Ελλάδα ασχολείται τις τελευταίες ημέρες με την απίθανη ιστορία στην Αθήνα, της κάνναβης που... άνθισε στις ζαρντινιέρες επί της οδού Πανεπιστημίου, κατά μήκος του Μεγάλου Περίπατου, τα παρτέρια του δήμου Βέροιας γελάνε. Γιατί τα παρτέρια του δήμου Βέροιας ξέρουν. Τι εννοούμε; Αυτά που συμβαίνουν τώρα στην πρωτεύουσα, είχαν συμβεί στη Βέροια 3 χρόνια πριν! Μα πόσο μπροστά πια αυτή η πόλη; Συγκεκριμένα, ήταν 21 Οκτωβρίου 2017, όταν η... μύτη και ο φακός του veriotis.gr εντόπισε σε παρτέρι του δήμου επί της οδού Βενιζέλου ένα χασισοδεντράκι! Θυμηθείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.


Βέβαια στην Αθήνα την ευθύνη της σποράς ανέλαβε η ομάδα «Κόμβος Ακτιβιστών για μια Φιλελεύθερη Κοινωνία», εκδίδοντας μάλιστα και δελτίο τύπου 
για να αναδείξουν τη δράση τους και ευχαριστώντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τους υπαλλήλους του δήμου που πότιζαν τακτικά τις ζαρντινιέρες και θέριεψαν οι κανναβουριές! Στη Βέροια πάλι; Ούτε ένα ευχαριστώ!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ