Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζονται οι εργασίες για την προσφυγική δομή στα όρια Μεθώνης και Μακρυγιάλου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο πρώην ΕΨΥΚΑ, που βρίσκεται στα όρια Μεθώνης και Μακρυγιάλου, προκειμένου να εγκατασταθούν πρόσφυγες/μετανάστες, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Μεταλλίδης. Ο κ. Μεταλλίδης ενημέρωσε το Σώμα για την πρόοδο των εργασιών και για τις νομικές ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προχωρήσει η Επιτροπή Αγώνα και ζήτησε να υπάρξει συνεργασία και συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να γίνουν πιο συντονισμένες ενέργειες. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, κ. Μανώλας, είπε ότι είναι εις γνώση του η επανέναρξη των εργασιών στο συγκεκριμένο χώρο, τόνισε πως ο Δήμος κάνει τις απαραίτητες θεσμικές ενέργειες, αλλά τα ένδικα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Δήμος είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

10 σχόλια:

  1. Ὁ ἐποικισμός τῆς Ἑλλάδος (καί δή τῆς Μακεδονίας) συνεχίζεται χωρίς νά πέσῃ τουφεκιά ὑπό τῆς σατανοκινήτου κυβερνήσεως τοῦ Κούλη, ὅσῳ μᾶς ἀποκοιμίζει μέ τήν μοῦφα - πανδημία τοῦ κοροϊδοϊοῦ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΤΕΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;
      ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ...

      Διαγραφή
    2. Δέν χρειάζεται κἄποια ἐφαρμογή, γίνεται πανεύκολα - δεῖτε/κατεβάστε ἄφοβα τίς ὁδηγίες ἀπό τόν παρακάτω σύνδεσμο - ἀρχεῖο .pdf:

      https://drive.google.com/file/d/1p8Frv2V775Xv3P1QJwKdDO044Cwb2xNl/view?usp=sharing

      Ἡ εἰκόνα μέ τὸ πληκτρολόγιο, ποὺ ἀναφέρω ὡς συνημμένη, εὑρίσκεται ἐδῶ: https://drive.google.com/file/d/1rwdkKMqE15Fh3b0gaUVWJajVGTGtbKSH/view?usp=sharing

      Διαγραφή
    3. Ο κ.Χατζηνικολάου γράφει άπταιστα Ελληνικά διότι γνωρίζει άριστα να χειρίζεται την Ελληνικη γλώσσα( συντακτικό, γραμματική)!!
      Και την Αγγλικη!!!

      Διαγραφή
  2. Το μόνο που μένει είναι ένα κλείσιμο μέσα μετά τις 15 Νοεμβρίου να μας φέρεται καμιά χιλιάδα από δαύτους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννακάκη ου ουυυυ πες αλεύρι ...
    καμιά χιλιάδα Μουτζαχεντιν σε γυρεύει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάει το κάμπινγκ κύριε Μεταλλιδη.... κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιες τοποθεσιες επιλεγουν παντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκορπιστε τους παντου και εσεις προβατακια κουκουλωθειτε με τις μασκες σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ