Quantcast

http://picasion.com/

Τι δήλωσε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το χωρισμό με την Παναγιώταρου

«Κάνουμε ένα διάλλειμα, είμαστε ένα μήνα χωριστά»
Η είδηση του χωρισμού της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου έσκασε σαν «βόμβα» το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό! Ο πλαστικός χειρουργός της Βέροιας μιλώντας δημόσια για το θέμα τόνισε ότι οι δυο τους κάνουν μια παύση στον γάμο τους και δεν έχουν καταθέσει χαρτιά διαζυγίου. Από ότι φαίνεται, το γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής ShowBiz είχε κάποιες ουσιαστικές διαφωνίες στο γάμο του και ορισμένους μικροκαβγάδες που οδήγησαν στον χωρισμό. Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Alpha:

7 σχόλια:

  1. η νύφη της Βέροιας κάνει διάλειμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι ειναι αυτοι ρε Βεροιωτη; Πλακα μας κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην δαγκώσετε καμία γλώσσα προσέξτε. Και αφού δεν σας ενδιαφέρει και δεν τους γνωρίζετε, γιατί από τα τόσα θέματα επιλέξατε αυτό να κάνετε σχόλιο; Κατίνες όλου του κόσμου ενωθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καθένας προσπαθεί να γίνει γνωστός με όποιον τρόπο μπορεί. Ο συγκεκριμένος με έναν γάμο και έναν χωρισμό με κάποια φιλόδοξη στάρλετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ