Quantcast

http://picasion.com/

Δερμιτζάκης: «Θέλουμε ποιοτικό ρόστερ»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης. Μετά την λήξη του φιλικού αγώνα της Βέροιας κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης (2-0) στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» δήλωσε πως έγινε ένα ματς με καλό ρυθμό, ενώ τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την συγκέντρωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και γενικά από την απόδοση που είχαν. Για τον Σάββα Μούργο είπε ότι είναι ένας πολύ καλός, αλλά και ποιοτικός ποδοσφαιριστής. «Θέλω στο ρόστερ μου ποιοτικούς ποδοσφαιριστές» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 

Ακόμη, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως θα γίνουν και άλλες μεταγραφές που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα της Ημαθίας. Στόχος είναι να αποκτηθούν ένας αμυντικός μέσος, ένας που να παίζει στα άκρα, ένας που να αγωνίζεται πίσω από τον φορ και ίσως ένας κεντρικός αμυντικός.

2 σχόλια:

  1. Εγω καταλαβαίνω Αρίστο μου. Τρια χρόνια σπανακόριζο; Που είναι οι εποχες με λουκάνικα, τα μπαμπάτσικα όμως. Σερρων, Φραγκφούρτης, Βελγίου, Αλγερίας, Καζακσταν κλπ; Το άλλο που το πας; Τζάμπα καναμε ανακαίνιση στο μαγαζί; Στήθος, γλουτοί, φτέρνες, μύτες, κότσι. Φαντάζομαι δεν παραλείψατε ην λεύκανση. Την υγειά μας ναχουμε Αρίστο μου. Να πάει καλά και το μαγαζί, Όχι θα πάει στο εργοστάσιο στη κομπόστα για μεροκάματο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ